Бон бонс е убав но ич не е траен, го користев порано, миризбата се осеќа само првиот пола саат до саат. Инаку оној од ванила ми е најубав.
^ ^Прв пат да слушнам дека не биле трајни. Јас еден куп имам потрошено и пак и пак би купила такви. Сега за сега имам b.u. син кој што порано го користев и бев презадоволна, и сега сум
Леле Трендафилке фала ти. Ги имам барано во многу парфемерии! Морам да ги купам пак. Сега веќе ни од двата немам, само од путерот за тело Не ме носи патот натака, ама прва прилика морам да ги земам пак.
Моментално го користам А исто така ги сакам и Сите четри проверени афродизијаци за мажите дефинитивно!
Во изборот на парфеми сме исти ...токму сега сакав да ги наведам Пред извесно време го добив и Парфемот Плеј на Живанши исто така пријатно ми мириса .Цветен мирис со топли тонови за оваа сезона
Во новиот каталог на Авон е доста намалена тоалетната вода Пур Бланка..за некои 300 денари.Ме интересира како мириса, не сум ја пробала никогаш
ммм многу е убав и нежен, јас го користев предпоследен пат и многу е траен, некако ми мириса на чисто онака баш на парфем
parfemot na avon Pure blanca e super jas go imav koristeno ....nema da zazhalis ))) [mod-kirilica:6msznxfs][/mod-kirilica:6msznxfs]
Убав е, свеж парфем, како за лето... ако збориме за белиот, бидејќи мислам дека има и розев. Јас така еднаш си го купив, ама брзо ми досади
И јас гоимам ескада моментално и многу убаво ми мириса и траен е многу, нареден сакам КЕЛВИН КЛАИН ЕУФОРИЈА најубав ми е за овој период