Пред 3 години го купив овој од космо тинекс во ситимол,и од тогаш до сега го нема никаде Дали некој знае што се случи со парфемов? А колку е само најубав,нежен,а за траен да не коментирам....нема некој што ме немаше прашано од кој парфем се имам намисирано.Сега гледам ист ваков само светло плаво шишенце,дали некој знае дали е истиот само му сменета амбалажата?!
Го нема повеќе, лимитирано издание беше.. Штета да. И јас многу го сакав Пробај го новиот Fever, не е лош
Guess парфеми користела некоја? На акција се во Еликсир но искрено јас прв пат слушам дека имале и парфеми од брендов.
Дали имате користено/порачувано парфеми тестери? Јас имам купувано од познаничка, тестер 25евра, таа ги донесуваше од странство и беше топ. Трајност иста како оригиналнот само пакувањето и кутиичката беа подолги и имаше пластични букви -тестер. Сега ми се појавуваат на фб реклами за тестери по 20 или 30евра, ама незнам дали се вистински тестери, да не е некој фејк од пазарче обична вода. Има некој искуство да сподели?
Дали е ист квалитетот на парфемите во космо, еликсир..и другите парфимерии кај нас, со парфемите од фришоп? само од таму имам купувано до сега, па се мислам...искуства?
@Butterfly.girl5 Мислам дека парфемите од нашите парфимерии имаат цени, ама не и квалитет. Не се квалитетни, т.е оригинални. Од фришоп е далеку подобра опција, ако немаш некој од кого да порачаш од странство
Девојки ве молам за помош. Каде да ги најдам парфемите на Women's secret во Скопје? И барав и пред некое време, и сигурно ги видов некаде, дали ДМ, Космо.. не ми текнува
Во Космо Зебра ги има, ги видов пред некој ден. Не стојат во делот кај скапите парфеми, туку кај што им стојат Наоми Кембел, К. Агилера и сличните на нив (поевтините ). Ќе ги најдеш сигурно, карши дезодорансите и стиковите стојат, забутани малце
Le labo, Gypsy Water - Byredo, Not a perfume - Juliette has a Gun, Do Son - Diptique - ЛУ-ДИ-ЛО! Од комерцијалните: Joy - Dior, Miss Dior - Dior, Chance - Chanel