Jas go imam koristeno t.e. uste go koristam little white dress od avon i ubav e, traen i nezen...ne si pogresila...poz
litle black dress definitivno......pozimski i onaka misticen e.....a malku poskapicko favorit od koj ne se otkazuvam mi e hugo boss intense...)))))))))))pozz
Escada parfem koristam mnogu e ubav i drzi,so zelenkasto-bela opakovka e,eden od omilenite i Rosange isto mnogu ubav i nezen parfem,ne e jak.Mondain toj pak mirisa kako na cunga lunga mastikine so bea,go imam koristeno,super e.
па искрено најмн ми се свиѓа црниот, мада шо и розевиот не е лош. а divine црвениот уште не сум го пробала. моментално го користам синиот и е бомба. исто одличен е и C-Thru Black Diamond (мислам)
МИСЛЕЊЕТО Е ИЗБРИШАНО ОД МОДЕРАТОР Нарушена е точка 4.8 од правилата на форумот. Корисникот е опоменат. Користењето на форумот како место за реклама е забрането.
мој омилен парфем дефинитивно е simple elements од Авон, кој не е ни малку скап, а е долготраен и прекрасно мириса.
Za mene kako Light Blue D&G, nema drug parfem.... Tolku e dolgotraen sto ako go prsnete na obleka duri i po 3 dena ke mirisa bluzata.... preubav e i ic ne e napaden, ni cveten ni nezz sto bas mirisa na cisto, na ubavo, lesno, a dolgotrajno
преубав е ! а од машки парфеми најнајнајмногу го сакам го имам и овој, на точење, понежен е, може и женско да го користи