Како е можно да сум пропуштила вакво нешто Гледам времево се спрема да врни, дали јас ќе трчам по дождот до Шатци да го купам - можеш да се кладиш дека да
Трајноста на секоја кожа е различна. Бирај си го парфемот што повеќе ќе ти легне Отиди и пробај ги и двата па реши се
За трајност дефинитивно Lancome, другото генерално ти е ствар на вкус. Boss femme е преубав, нежен, ненападен, меѓутоа баш поради трајноста не сум го купила по втор пат.
Девојчици, го има ли некаде парфемов кај нас и кои се цените, ако знаете? Подарок ми беше од тетка ми и сега ми е при сам крај, а ми е пренајомилен. Овој и Olympea ми се Отецот и Синот од светот на мирисите. Светиот дух уште го барам.
Здраво на сите имам 2 прашања. 1. Дали некаде во Мк може да се најде парфемот Valentina by Valentino? 2. Дали парфемите во Еликсир има некоја шанса да се фејк? Бидејќи имав слушнато дека во Шатце имало фејк..
Никаде нема да најдеш Валентино оригинал во Македонија не му се иплаќа да носе пратка за парфем од 100 евра оригинал парфемите на Валентино се 500 600 евра а во Европа се трошат како овде авон што ги купуваат, ретко кој би купил парфем од 100 евра а не пак од 500, перење на мозоци се тие парфеми тука, јас мислам дека не се оригинал.
Би требало да го има во Шатци или Еликсир, едно време го имаше. Иначе скоро истите дистрибутери носат и во едната парфимерија и во другата. @hellocity погрешна информација имаш, не се по 500 евра, исто по толку се 100-120 евра.
Нема врска со првиот 5th Avenue кој според мене е ненадминат од сите на Elizabeth Arden, штета што го нема кај нас.. Не знам зошто го носи истото име кога нема воопшто слични ноти. Овој мене ми мириса како шампањ не знам зошто, ме потсеќа некако и на Island kiss на Escada. Генерално ништо спектакуларно и невидено. За цената трајноста е доста солидна, но мирисот е mehh.. Има и подобри за таа цена.
Девојки да ве прашам имате порачувано од страницава? Го има некоја користено парфемов? Многу ефтин ми се виде. https://www.facebook.com/192768021524434/posts/836142430520320/