Го користев минатото лето, ништо посебно џабе фрлени пари. Мирисот е генеричен ми делува како да сум го сретнала сто пати, да не лажам - мириса ефтино, нежен е и не трае воопшто, како да прскаш вода.. Јес да колку пари толку музика ама па за таа цена можеш да најдеш далеку подобри од Авон или Орифлејм кои траат многу повеќе од овој и имаат повеќе карактер.
Nina Ricci- Ricci Ricci (одличен, свеж мирис) Coco Chanel- Mademoiselle (јак парфем, женствен, одличен за посебни прилики) Calvin Klein парфемите имаат туку речи сите машка нота. Roberto Cavalli- Roberto Cavalli (еден и единствен, незаменлив. многу лошо мириса тука во Космо, незнам со што го мешаат. го зимам од странство, тотално различен мирис.)
Дали некоја има нарачувано парфеми од lookfantastic? Штиклата е многу ефтин сакам да го нарачам од таму,па се мислам дали ќе стаса?
Има ли некој парфем слично што мириса на Hypnotic poison- Dior? Не ми се даваат моментално толку пари.
Zdravo devojki, sakav da prasam dali nekoj od vas imal parfem od bellina dali se dolgotrajni i koj parfem e najdobar i mirisa kako nekoj originalen( bas sega za zima ) nekoj da mi kazete ve molam
Јас имав земено, катастрофа беше. Мирисаше слично со paco rabanne olympea, меѓутоа воопшто не траеше. Дезодоранс да купиш повеќе ќе трае