Zdravo, izvinete sakav da ve prasam da ne znaete nekoj parfem sto mirisuva dobro i e dolgotrajen nekoj sto ko koristivte a ne bas i skapo i kade da najdam
Од оригиналните женски парфеми кој е најнежен, да не биде благ и овошен, јак и тежок никако, сакам некој лесен, нежен, да не е јак. Од Белина земав парфем по сличност на еден од оригиналите па сакам да земам уште еден нежен само не знам кој, инаку од овој од Белина сум презадоволна и за мирис и за трајност.
Здраво девојки, Дали некоја ги користела парфемите на Police и Elizabeth Arden? Ќе ве молам за мислење и препорака сакам некој зимски парфем, благ и силен и да не испари за 5мин. За овие видов попуст во Anabella и ми изгледаа доста ефтини.
Топла препорака за Moschino toy 2 не би требало да е скап, за Елизабет можам да кажам дека е прилично пролетен мирис. За другиот не знам, види за Еуфорија ако ти се допадне има јак мирис ( мене не ми се допаѓа) специфичен е. Исто го препорачувам и her secret на Антонио Бандерас има повеќе верзии од овој парфем побарај да те прснат за да тестираш долготрајност.
Предложете ми убав зимски парфем и да е потраен со пристапна цена да не е 3000-4000ден И дали некој има порачувано од страните по фб што ги има парфеми по 12000ден ги пишува како оригинал јас знам дека не се ама дали имаат убав мирис и дали се трајни?
Ако сакаш појак парфем баш зимски моја препорака ти е https://www.fragrance.mk/versace-crystal-noir-edt.html Овој често го гледам со 40% попуст по парфимериите. Исто така и овој, ако сакаш по благи парфеми https://www.fragrance.mk/chopard-casmir-edp.html
Zdravo devojki, sakav da ve prasam dali nekoj kupil od fragrance mk dali se originalni, sakam da ja kupam dior sauvage za mojot drugar dali nekoj go kupil i e zadovolen od ovoj parfum i od koj bas tocno pošto ima 3 verzioni od dior sauvage?
Девојки ајде помош, која има порачувано од страни на оргинални тестери кои што се од 1000-1500 денари, да ми препорачате страна проверена од која имате порачано, каде што парфемите се трајни? Бидејќи да купам од парфимерија парфем оргинал 4000/5000 денари реално мислам дека се во Мк третокласни, поарно 1500 денари отколку 5000 мислам ист е квалитеот.
Речиси ти гарантирам дека тие “тестери” се имитација на оригиналниот парфем. Испробано, воопшто не траат, иницијални имаат некаква проекција која исчезнува во рок од 30мин-1ч и слоевите од мирисни ноти воопшто не се забележуваат туку добиваш ударна нота и толку, нема диференцијација на посебните состојќи искористено. Навистина не ти препорачувам. Доколку си заинтересирана за брендиран имаш парфимерии, Anabella, Еликсир, Cosmo. За 1000-1500 топло ти ги препорачувам парфемите од Зара, шо сметам дека за таа цена се најдобри.
Јас го имав.. ама ич не ми се допаѓаше. Некако чудно како кисело иритантно ми мирисаше. Инаку е повеќе за на пролет. Мене Еnigmatic убаво ми мирирсаше од elode. Мислам дека некаде во веро пред година дена го имав мириснато.
Фала за мислењето, ама пак мислам и за "оргинали" од парфимерии не вреди толку, бидејќи во МК како некои трети класи или фаласификати донесуваат.