Не е ист квалитетот. Ипак тоа е имитација,а таа имитација можеш да ја купиш и на точење. Подобро земи оригинален.
Сте ги користеле Women'secret? Имаат доста убави сетови по смешни цени во Schatze периодов, вреди да се купи или не се баш трајни?
Го има ли некоја пробано овој од Каролина? Се одлучив за Supreme да си го купам за Нова година ама сега испадна овој.
Еден куп ги има КХ со штиклава, може ова ќе ти помогне https://www.fragrantica.com/perfume/Carolina-Herrera/Good-Girl-Supreme-61769.html
Бубаче, ако си го мириснала првиот GG, oвој е истиот мирис само во различно (колекционерско) пакување. Мислам дека се разликуваат со цена, па ако ти е за пакувањето земи го, ако ти е за парфемот, ќе заштедиш ако го земеш основниот GG. Supreme го ѕирнав, не сум го мириснала ама има различни ноти од обичниот, би требало да е повеќе цветен. Јас го имав GG Velvet и ми беше многу убав, поблаг (и мене лично поубав) од основниот. Уствари кој и да го земеш нема да згрешиш, многу се трајни.
Го имам classic врв ми е,legere не ми се допаѓа, а supreme ептен ми прави мерак. Ајде мислам на supreme ќе останам.
Јас му земав на дм за роденден. Искрено не се сеќавам како се викаше точно но знам дека беше многу задоволен. Парфемот беше навистина долготраен и преубаво мирисаше дури имаше и момент кога некој од другарите го препозна мирисот и мислеше дека дм го користи оригиналот . Не би можела да ти предложам женски парфем затоа што се уште не сум си купила за себе ама знам дека на страната имаше доста добро објаснето околу парфемите. И јас би ги препорачала парфемите на Зара. Имам неколку дома и навистина се преубави. Ем убаво мирисаат ем се доста долготрајни. А имаат и доста избор како и кутии со спакувани 2 парфеми од 50 мл па така можеш да си земеш два за цена на еден.
Здраво, пред 11 години на точење користев парфем се викаше All about eve. Дали некоја знае каде може да се најде и дали постои се уште тој парфем
Мислење за парфемите од Анабела парфимерија? Слушнав дека се најтрајни. И мислење за оваа тоалетна вода? Трајна е? https://www.tendance-parfums.com/en/ck-one.html
Дали знаете како да порачам парфемче од Сантини? По парфимериите го нема бројчето кое го барам, а не знам каде на друго место може и по аптеките ги има..
Има штанд во Капитол Мол, таму не верувам да го нема ако си од ск. Ако не, има мислам и онлајн и на фб страница пиши им.