На fragrance mk го има l'ambre de merveilles, a тој не знам... Ама и овој е доста hyped up на YouTube.
Здраво девојки, дали некоја користела еден од овие, ме интересира како стојат со долготрајноста на мирисот Angel Muse Mugler EDT Bueberry Brit for Her EDP Сега на попустите се наоѓаат по добра цена и доста убаво мирисаат, па ако може помош за дилема кој е потраен?
Дајте ми предлог за подарок парфем ми треба, она обично сака благи мириси, ванила, сандалово дрво, само да не биде "претежок" мирис.
Освен Шатци и Еликсир која друга парфимерија има оригинал парфеми? Ми треба стариот Опиум, никако да го најдам. Помош
Вториот, ама го нема ни во Еликсир ни во Шатци. Вчера можеше онлајн да се порача во Шатци и ај си реков денес ќе го купам, да не го чекам и се потрошиле. Викаат дека веќе воопшто ќе го нема .
Го имаш на Ebay. https://www.ebay.com/itm/Yves-Saint... Saint Laurent&_trksid=p2047675.c100010.m2109 Јас тие ретките и кои веќе не ги произведуваат oд Ebay ги нарачувам. Колку беше во Schatze ?
Го има во дм, во веро, во сите парфимерии. Цената од место до место варира од 1100-1600ден. Во однос на миризбата, ќе ти цитирам како е опишан, ако ти значи нешто.