Кој парфем би ми го препорачале за сега за летово ? Да не мираса само на ружи хахахахахаххаа или кое било цвеќе хахахахаха, нешто свежо...?
Јас имам тестер, го имам пробано неколку пати. Има силен, така потежок мирис на рози, и е траен. За летно време мислам дека е тежок, барем според мој вкус. Но генерално не е лош мирис, напротив, не е оној типичен јак "смрдлив" мирис како што знаат да имаат производи од роза, туку е баш powdery и цветен.
Дали е добар овој и останатите од оваа линија во однос на трајност? Сите мирисаат преубаво али дали се трајни?
Како и сите парфеми со таа цена, 3 до 4 саати иако ги немам сите испробно ама претпоставувам. Инаку многу убав е Тренди на мирис.
Вакви стари парфеми, само на Ebay https://www.ebay.com/sch/i.html?_fr...34.m570.l1313&_nkw=Eden cacharel&_sacat=11848
Здраво сакам препорака за летен парфем, свеж да не е тежок.. некоја цветна нота или оние што мирисаат на чунга лунга нешто такво слатко
Што ќе кажете за Бруно Банани парфемите? Во ДМ црвениот и кафениот се на попуст по 660 денари? Кој е најдобар? Дали се трајни?
За летно време најсоодветен е Версаче, свеж зелен мирис е, Омниа Аметист е пудреста и нежна па ако сакаш таков тип мириси, може и тој. Либре е малку потежок, не е како за лето, повеќе за есен е. Зависи каков тип на мириси преферираш....ама јаки и трајни обично се потешките парфеми како за есен-зима како Aromatics Elixir od Clinique, или другите едиции од оваа линија Aromatics in White, Aromatics in Black, ги има во Космо ЦМ Или цветен и јак е Burberry London
Да провериш, да прашаш во Космо или Анабела, мислам минатата или предминатата година како да го имав некаде видено..