знам сваќам што сакаш да кажеш! ама тоа е... остави ги нека летаат! туку кажи ми од кај го зема бон бонц? оддамна ги немам начекано, а сакам да купам, да се навратам на минатото
Па и јас неможам ич да ги начекам, тој едниот Milkshake го земав од супер-маркет кај мене во населба одамна пред скоро една година во пакет со дезодоранс, шампон и каиш. А овој исто го купив од маркет кај мене во населба. Али ги има многу малце и во мали количини. Штета, а ептен убави парфеми се.
Live - J.Lo - Го имав поодамна, го потрошивме со сестра ми. Многу ми се доапдна, свеж, нежен и не престанав повторно да го посакувам. Кај нас веќе го нема. Имав среќа љубениот да ме изненади, неодамна ми го подари, го порачал од другар кој патувал
Мој НАЈ НАЈОМИЛЕНИ се VERSACE emotional essence и KENZO AMOUR , моментално го користам Amethust Fatale од oriflame и сум стварно задоволна трае со денови на облеката а е доста специфичен (необичен) сите ме прашуваат со имама ставено
Девојки, дали некоја од вас го има пробано овој виолетовиот од Halle Berry "Pure Orchid", што мислите за него и каде го има овде кај нас да се купи ?
Norther Lights од Oriflame и Lacoste Touch of Pink. Не можам цело време ист парфем па си ги мењам. Многу ми се свиѓаат и траат.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/4 ... AA300_.jpg one million најдобар досега, според мене...пошо другите некако брзо ми стануваат банални
Јас мислам Мexx е еден од подобрите парфеми...Свеж е и долготраен.. B.U. е исто преубав..скоро сите од B.U. се убави
Сега моментално ги користам Лејди милион, и на Ферги од авон, преубави ми се. Обожавам јаки мириси. Ги имам и Хали, од Хали Бери , Спирит на Антонио Бандерас меѓутоа не ми прават нешто посебно ќејф засега... Преубав ми е на Версаче bright crystal
Provocative Woman од Elizabeth Arden Дефинитивно омилен парфем ми е А исто така и Ange ou Demon од Givenchy .
и јас како и некои девојки копнеам по скапи парфеми но лично јас не би дала по 3000ден за парфем доста добри ми се B.U i C-TRHU мислам дека се достапни за секого и се извинувам девојки не мислев да навредам затоа што повекето од вас користат скапи парфеми само сакав да кажам дека не би ми се откинало од срце 3000 па и повеке за парфем тоа е моето мислење немора да се слозите со мене поздрав
прекрасен е многу ми се допаѓа но бидејќи не ми се даваат 3000 денари за парфем знам понекогаш да одам до парфимерија да си наполнам во шишенце