Byredo мислам ги има во Анабела, т.е. сега FabuSpot, а можеби и во Космо Сити Мол. Конкретно за Rose of no man's land најдобро да оди да провериш.
овој долго траеше, но го сменаа и трае неколку сатии... порано еднаш се прскав цел ден мирисав, сега не
Дали знае некоја каде можам да го најдам... Во каталозите на авон одамна го нема. Гледав некој страни од каде што може да се нарача од странство, но ме интересира тука во Македонија дали го има.
За парфеми кои се повлечени гледај слични парфеми на истите на Fragrantica, обично излегуваат речиси исти со друго име. Тука вика дека Eve Alluring мириса слично на тој ама сепак не знам. Како и да е Авон има доста слични парфеми така да верувам дека не би имале некоја огромна разлика.
Не знаев во која тема да пишам, па ќе пробам овде. Барам посвеж парфем сличен на овој, не сакам благи парфеми, ако имате предлог за парфем со ноти на мошус и бергамот, би била многу благодарна.
Немаат сите бергамот или мошус ама ќе ти предложам неколку што не се преслатки и се свежи или нешто измеѓу. Avon Summer White Sunset (тоалетна вода со портокалово капаче) Avon Today Tomorrow Always This Love Zara Applejuice Zara Twilight Mauve
Првпат ќе купувам "оригинал парфем", па може ли да ми предложите некои добри трајни парфеми до 3-4 илјади денари? И место каде да ги купам? Благодарам! ❤️