Девојки што мислете за овој на Кензо? Ми треба нешто што трае долго, а ми се свиѓа мирисот и цената на ова.
Ќе го видам. Барам некој мирис како за секој ден, и за на работа, али чим е интензивен да се осеќа толку значи не е за на работа :/
Девојки дали знаете онлајн продавница каде може да најдам оригинални парфеми кои не се достапни во Македонија? Со нормална цена за шопинг, секако.
Дали некој има порачувано од страниве по нет шо продаваат тестери? Многу го сакам Кристал Ноарот на Версаче, ама некако 3000, 4000 не ми се дава.
Тоа не ти се тестери не се лажи да купуваш.Нема ни да ти трае а нема ни да ти мириса на него.Сеа викаат ќе има некој попуст кога ќе се отвара новиот трговски на 29ти,гледај дали ќе го стават на попуст.
Знае ли некој каде можам да најдам мист од Victoria's Secret,поточно Bare Vanilla? И некој ако може да ми каже цена на La vie est belle од Lancome?
Bare vanila imas vo Zegin i vo Cosmo i Eliksir Samo srbija ako ides nataka kje ti dadam pari da mi kupis
Здраво девојки, ако има некоја заинтересирана за купување на Versace Dylan Tirquois го купив пред два месеца 50мл 3890ден од Schatzi но имам таква алергија на некоја од нотите што не е возможно да го користам. Пишете ми во ДМ и за смешна цена би го дала само да не го фрлам