Нема да постигнеш ништо на облека. Ќе изветрее побрзо од кожата. На кожа кога ќе ставиш, вистинскиот мирис ќе го осртиш по 4-5 минути, кога ќе изветрее.
Сега е на попуст во Scatze, околу 3600ден цена со попуст, редовна цена е 4600 Мене ме интересира парфемите на Нина Ричи дали се трајни и кој е најубав?
Не најдов дека некој направил рецензија на парфемов па ајде јас Парфемов го користам веќе некое време и заљубена сум. Мириса на јагоди со ванила, многу пријатно и не прејако. Доста е траен, на алишта може и 48 часа трае. Мислам дека е повеќе за млади девојки, бар така ме потсеќа, и едноставно кога ке го миризнам баш се расположувам. Велат дека мириса на Baccarat rouge 540, не знам не можам да кажам, но дефинитивно ме потсеќа на Ariana Grande- Cloud но не е толку сладок и по овошен.
Дали парфемиве на fragrance.mk се 100% оригинални? Конкретно сакам пак Скандал да го купам, ама во шатци е за илјадарка поскап, а тука на странава е поефтин, па се мислам. Некој нека сподели искуство со странава.
Јас го имам La Pettite Robe Noire Black Perfecto од Guerlain презадоволна сум. И да многу поефтини се од другите парфимерии, ич не се мисли.
Кој парфем би го препорачале да мириса чисто, свежо, како после капење ама воедно и секси и да биде погоден за секоја прилика, и лето и зима?
И свежо и за зима малце потешка комбинација . Armani code можеби.... Јас го користам пролет и есен. Најмногу така ми одговара а и секси ми е
од стално само тој го користам.прскаш и само кога ќе прснеш мириса, од салон до дневна нема повеќе мирис, ни кожа ни облека ни во воздух ... а се прерадвав дека поевтино сепак 1000 мкд не се малку. обично не купувам од МК ама ајде реков вреди за парите и овде некој пиша оти се оригинали ...