Не знам, може да се постари некои, инаку ја од еден парфем немам земено повеќе од таму, не се сепак сите исти. Тој што го земав сум задоволна ама јак е и зимски и трае на кожа со саати. На пример Light Blue сите се жалат за трајност, и општо посвежите не траат многу, ама ако си била задоволна пред тоа и си го имала оригиналниот тогаш во ред е. Сепак најдобро е да се пробува во живо парфем и на кожа затоа што не знаме колку време и како ги држат парфемите и на странава па и во парфимерии.
Добро немора баш свежо но да мириса чисто онака за секој ден и за на работа да не пречи никому но и за излегување.. For all around the year нешто барам
@MayDiamonds пробај ги овие, може ќе ти се допадне некој. Мирисаат чисто, нежно, не се нападни и баш се for all around the year. Спојлер
дали занете каде може да се купи или порача givenchy ange ou demon? го користев мн, мирисаше преибаво виолетовиот го имав, го барам долго време не можам да го најдам.
Како сте задоволни од Calvin Klein Everyone ? Како мириса и дали е траен? Сакам да го купам но ме буни на fragnance.mk 100ml чини 1640, а на shatze.mk 2655 па да прашам и дали се оригинали на fragnance
Здравоо, дали некој знае каде во Битола или онлајн ги продававаат оние маслени мали парфеми? Веќе подолго време користам еден таков и премногу сум задоволна евтини се а многу траат.
Овој како што гледам е свеж и по reviews не изгледа дека е траен, и One да го земеш немој да очекуваш трајност оти повеќето се жалат од посвежите дека не се трајни, тоа не е ништо ново. А за оригинални мислам дека се оригинални затоа што го имам Black Perfecto ама овој е тежок, јак, малку слаткаст парфем за поладни периоди. Можеби повеќето парфеми од CK се реформулирани затоа што некои се постари парфеми (од 80ти/90ти/2000ти) и обично им го менуваат составот со помала концентрација за да заштедат, а со тоа имаст помала трајност. Можно е и некои да им се постари парфеми. Ама ова е тоалетна вода Everyone и не очекувај да е којзнае колку траен.
Дали некој има нарачано парфем/тестер од unique parfume https://instagram.com/uniqueparfume.mk?utm_medium=copy_link
Не ризикувајте со вакви работи. Не секој има пристап до оргинални тестери. Кој знае што ќе добиеш, а сепак парфем е нешто што се става на кожа
Како сте задоволни од Alien? И ако знаете некои странски страни од каде може да се порачаат парфеми, пишете.
Дали парфемите од fragrance.mk се оригинал? Меркам еден во Шатци е скоро 2000 денари поскап отколку таму а иста милилитража.. Чудно малце
Да, барем јас тие два што ги имам купено од таму, можам и споредба да направам со претходно купени од UK и IT. Можеби дека Schatze имаат ланец парфимерии, па имаат повеќе трошоци, цените им се поскапи. Овие fragnance.mk продаваат само онлине... колку што знам.