Ич. C thru ми се потрајни од Агилера. Зачувај си ги парите и купи си некој на Ланком или Jean paul gaultier. Вреди секој денар
Од Кристина Агилера само By Night е убав. Онака ванилест потсеќа на Hypnotic poison од Диор. Другите не знам какви се.
Повели, ако сакаш многу трајни парфеми, ти го препорачувам La Belle, софистициран и женствен, многу комплименти добивам на овој. Исто така, и линијата на Скандал им е преубава, на мене траат 8+ часа, и во воздух ги осеќам https://schatze.mk/prodavnica/parfemi/zenski/la-belle-edp/ А ако сакаш обични, свежи мириси, C-thru се супер, али не се трајни, 2 саати макс на мене издржуваат, ги имаш во ДМ, до 600 некаде се.
Девојки некоја да не има пробано парфеми на точење од Boutique de la Parfumerie во East Gate? Прв пат ја гледам продавницава, барав рецензии на интернет ама не најдов нешто баш а имаат доста интересни парфеми и цени!
Ај ве молам препорачајте ми парфем до 3000 ден сакам онлајн на страниците на шта и да нарачам.. Сакам јак, долготраен, цела просторија да мириса, не го сакам мирисот на кокос И што мислење имате за овие парфеми :
Од тие што ги имаш ставено можам да ти кажам за Версаче Crystal Noir, јак, прејак, тежок мирис, траен. Ако сакаш такви мириси, тогаш тој.
Casmir од Chopard едно време го користев пречесто и прво ми беше многу јак ама после почна да ми се свиѓа, почетни ноти праска/кајсија, а по некое време се губи овошното и баш убава ванила се осеќа. Доста специфичен ми е мене, одма би го познала кај друг, затоа и го користев.
Тој на Versace според мене можеш да го користиш преку цела година ама некои мислат дека е само зимски. Така да пробај во парфимерија пред да се одлучиш и да знаеш дека ова е тоалетна вода но трајна е.
Јас кашмир многу го сакам. После 2 часа не е нешто многу забележлив на мене. Повеќе е зимски поради нотите (ме потсеќаат на предновогодишните празници, онака cozy филинг ми е) А за La belle, немам зборови, го комбинирам со лосионот со исто име, јако мирисаат
@Justicija jас го имам Кашмирот подарок ми е, но мене лично не ми се свиѓа ич ванилест е многу. Инаку долготраен е и мислам дека повеќе е зимски поради нотите. Исто и Версаче од Кристал Ноир еднаш имав прилика да го мириснам , мирисот не можам баш да го опишам но не ми се допадна воопшто.
Не знам, прв пат го среќавам. Ја сакам јаки зимски и јаки пролетни ноти. Pepe Jeans портокаловиот е одличен и неутрален, a Moschino белото мече е пролетен мирис.