Го купив хајпнатиот парфем Cloud од Ariana Grande, и според мене дефинитивно е многу преценет парфемов. На моменти сладок, на моменти по"софистициран" мирис, као дај одлучи се што си траен е за траен, ама тоа ми смета ете. Тој погоре спомнатиот од Кејти Пери го имам користено многу одамна, колку што памтам не беше многу траен, и по неколку часа оставаше онаков мирис на изветреан сладок парфем, не знам дали некој ќе ме разбере на што мислам. А овака убав парфем со слатка нота, дефинитивно за постуден временски период.
Јас пак како што гледам многу го фалат и за трајност и за мирис... јас немам некоја желба да го купам дека е популарен како и многу други.
Жениии абе што направивте со парфемот на Ким Кардашијан? Го нема во ниеден ДМ, се сте испокупувале???? Кај го има знаете?
Дали парфемите од fragrance.mk се оригинали?Колку за споредба, сега го меркам Versace Yellow diamond edt, на fragrance.mk 50ml е 2,690, а истата милитража во Еликсир е 4560. Скоро две илјади денари не е малку разлика ама исто така не сакам да нарачам и да ми стигне некоја копија.
Да да оргинал се, јас имам купувано нема утка. Дали знае некој парфемите/боди мистовите на Sol de Janero каде може да се купат? Гледав на lookfantastic но неможат вика да се нарачаат овие производи, не знам зошто
Јас лично немам искуство со нив, ама другарка порачува од таму и вика дека се оргинал. Мислам соработувале со увозниците кој носат во Космо, Анабела....
Nekoj taka za leto da e so kokos ili nesto da mi preporacate? Ama do 500-600 den od marketi da se naogja, ne koristam poskapi od toa. Ovoj kakov e? Go imal nekoj? Ili nekoj vaka slichen?