Останав без парфем а треба да идам за 2-3 часа во друг град , на неколку дена. Избор во мое маало имам би ју/ц тру/ ла рајв. Каков да земам помош? фала
Девојчиња, La vie est belle на Lancome траен е? Ми рекоа летен бил можел за периодов..... па да ве прашам дали некоја го има и дали е ок....
Здраво, дали ги имате пробано LOIRS NICHE парфемите, ги има во CM и East Gate по цена од околу 2000 денари дали вредат за таа цена?
Не е баш за овој период. А, мене не ми е лош, маиците ми мирисаат долго на парфемот кога ќе го нанесам, не се ветрее брзо според мене. На La rive ми се свиѓаат парфемите, но јаки се некако, повеќе зимски ми се. Баш ако имате препорака за некој понежен летен парфем од La rive може да ми предложите.
Donna мириса сл. на Light Blue или Woman мириса сл. наа La Coste pour femme. Првиот е летен. Имаше и еден Aqua на Aqua di Gioia сл мирисаше, и тој е летен.
Дали некој има искуство со парфемов? Сакам да е траен и да се чуствува околу мене. На Фрагрантика читам позитивни мислења, го меркам оти на добар попуст е баш сега.