Предложете некој парфем, убаво да мириса и најважно да е траен По можност и инфо каде може да се купи
Штом се работи за тоалетна вода, не верувам да е нешто многу траен. Ама сепак ги немам пробано досега, онака претпоставка само.
Те молам каде да најдам на Moschino парфеми кај нас? Или не ти е купен од тука ? Конкретно moschino funny го барам … откако ми се поремети сетилото за мирис постКовид многу ми е тешко со парфеми И воопшто пријатни мириси од околината ми се гадат
Дали го имате пробано копија на Versace bright crystal, од парфемите од Белина е. И дали имате искуство општо со парфемите од Белина?
Овој парфем го добив на поклон, но прв пат гледам ваков... Убав ли е или да не го отпакувам да го чувам за некоја прилика?
Го пробав сношти и многу е убав. Во авион 50мл е 30€ и дефинитивно го зимам. Вака по продавници е 60€.
Предлог за нешто слично на Zara Apple Juice, да е потрајно за летниов период? Може да е од Шатци, Космо, ДМ, да не е нешто по каталози како Авон и Орифлејм, нема од каде да порачам.