Од DKNY имаше еден зелен како јаболче. Мислам дека би можел да ти се допадне зашто нотите им се доста слични, само парфемов е доста стар и не знам дали сè уште го носат. Го имам купувано од Космо порано. Други не ми текнуваат во моментов, но да разгледаш дали некој од линијата Daisy од Marc Jacobs ќе ти се допадне зашто и тие се овошно-цветни.
Да. Многу е убав. Се прснав во Шатци парфемов е буквално вода на ништо не мириса. Ме чуди како уопште е популарен. Зашто??
Препорачајте некој летен парфем или body мист со пристапна цена. Немора да е многу траен за распрскување преку ден и на работа.
Zara Applejuice, Zara Twilight Mauve, B.U Frangipani & Vanilla, Avon Today, Avon Today This Love, Avon Pure for Her.
Дали некој ги има пробано парфемите на Gabrini:виолетовиот и портокалевиот.Ги имам и двата на некој од посилниот пол многу му се допаднаа а на моите дома не му се допаѓаат му мирисале на мувла.Па си мислам дали да ги фрлам и да си купам некој нов парфем.
Victoria's Secret Velvet Petals само не е баш за во лето но за останатиот период е прекрасен За летово земи го Aqua Kiss свеж, ненаметлив супер за секој ден. Body mist се двата.
Овој на Том Форд го имам и мириса многу моќно и скапо. Не знам како да ти опишам. Долготраен е многу ама зимски не за сега.
Пред некој ден го купив Si, совршенство Буквално колешка од работа на секој 10 минути иде и ме мириса и ми вика многу убаво мирисаш, се заљубив Прекрасен е, ама и скап, но трае цел ден. Ако можеш да си го дозволиш нема да згрешиш, а во врска со Tom Ford незнам, не сум го користела.
Предлог за некој поблаг парфем? Уште ако е со солидна трајност ќе биде супер Само да нема киселкаст финишсе надевам ме разбравте