Постар парфем, го имав пред некои си 10 години мислам. Не е лош мирисот, трајноста беше онака средна колку што паметам.
Јак е,и трае по ден два три знае да се задржи на облека. Плус доволно е малку да прснеш за да се осети. Мене ми е заводлив и секси. Само подобро е да купиш 50мл или 80мл отколку 30мл зашто штиклата на 30мл е мала и кај што е иглата се вади и има такво за шприцање додека кај 50мл и 80мл не се вади туку се шприца директно од нејзе.
zdravo ke moze li mislenje koj e podobar megu ovie 2? dali se trajni blagi i cena otprilika i kade moze da kupam?
дали некоја го има користено Narciso Rodriguez musc noir? да ми каже како е задоволна? се мислам помеѓу него и Versace crystal noir
Black opium or Lady of million? Ве молам за мислење кој од овие да почнам да го користам? Сакам цела просторија да мириса на мене, сакам кога ќе поминам трага да оставам
Двата се убави, ама ако сакаш впечаток да оставиш, мислам дека ова не ти е правилен избор, барем не за signature smell. Двата се премногу популарни, особено black opium, секоја втора мириса на него. Ама ако не ти е тоа целта, убаво и јако мирисаат и двата. Можеш и Libre YSL да го пробаш, особено intense-от. Мириса на пари и моќ. На јака жена. Ама и тој е доста популарен.