Девојки јас го имам Lady Million на Paco Rabanne и можам да кажам дека е соннннн го обозавам премногу....кој сака да си го купи нема да погреши позз
lele kaaazi kolku e najubavv !!! vo planovi sum i ja da si go zeam,samo cekam da mi se potrosi blackXS-ot
убав е, иако премногу јак за мој вкус. И овој е јак, ама сепак прекрасеен е а и ефтин е. my favourite. Овој беше мислам што ми има неодолив мирис на праска.. Толку од мене..
Мојата одамнешна желба: саканиот ми ја оствари како подранет роденденски подарок Прекрасен ми е парфемов. Класичен, женствен, елегантен, софистициран, и зимски и летен! Обожавам како го менува тонот и се претвора од свежина во топлина.
Giordani Gold од Орифлејм убаво ли мириса Никогаш го немам користено а се двоумев да го пробам И овој исто така,ме интересира каков е ако сте го пробале
^ Џордани го доби мајка ми за 8ми март и мене ми мириса преубаво. Одамна го доби на поклон, а јас сеуште се сеќавам на мирисот. Точно дека не е е ептен „младалачки“ и некако ми е јак како за вечерни излегувања.
Џордани ми мириса ептен слично, односно исто како Passion Dance од Авон. Вас не ве потсеќа така или само мене? Јас баш затоа ретко се прскам од него, Pasion Dance како за постари ми е, не ми е младалачки мирис.
Не разгледав за кои парфеми имате разговарано на форумов, ама ме интересира дали некоја од вас знае колку чини Givenchy Play for her
По наговарање од теткиците на работа кои сите гласале едногласно, татко ми за роденден ми донесе колекција Џордани. Толку се разбира, кутриот, мене ми беше важно тоа што се потрудил и за негов ќејф си прскав секој ден, иако парфемот ми е тужен, некако јак и тежок... се' додека дечко ми не ме замоли ако може да не го ставам... зашто баба му користела таков!
значи НАЈМНОГУ ми се свига play for her ама преубав е!!! мислам дека е 3 илјади и нешто за 50мл. поголемите се 4 и нешто.. :/ ја ако зимам би земала од 50мл ама парфемот е нешто ммммммммм