Збор два за парфемов? Тој првиот со златно го имам користено и сум многу задоволна но овој со црно не сум го користела до сега
Зошто femme hugo boss не е траен… многу ми се допаѓа ама не е воопшто траен сличен некој да ми препорачате?
Здраво, дали некој има користено некој од следниве парфеми cerruti 1881 и Mark jacobs...мислење и колку се трајни?
Jak miris e mene mi se dopagja go imav pred 8 godini trae so denovi ako mozes negde mirisni go cisto da vidis dali ti se dopagja pa ako ti e po kejf kupi go .Pozdrav
Za silen vpecatok ostava i kje go pamtis cel zivot ubav e navistina probaj i kje vidis se osekja 2 nedeli a za da te primetat i karsi ulica kje primetat deka e jak
И двата на Шанел што ти се постирани се многу јаки. Mademoiselle е нијанса посвеж од вториот, ама дефинитивно не се парфеми за сечиј нос (барем не за мојот) така да ти препорачувам да ги мириснеш и испробаш на кожа пред да купиш.
Сумњам дека постои парфем кој трае на кожа две недели, едноставно нема теорија. На облека се случувало да траат подолго, ама и тоа ретко. Мене тоа ми се случило само со еден-два досега. Први на памет ми паѓаат Tobacco Vanille (Tom Ford) и Angels' Share (Kilian). Марамите ми мирисале навистина по неколку недели, ама на кожа си траат што знам, денот кога сум се прснала и толку. Eвентуално да се почувствуваат остатоци од мирисот следниот ден, ама сепак сè тоа си оди во заборав кога ќе се истушира човек. Патем, мене Шанел парфеми ми се асоцијација за некоја повозрасна жена. Го имав јас Mademoiselle пред неколку години и убав е, но дефинитивно не беше за мене. Од нивните парфеми ми се свиѓаат само тие од Chance линијата, ама тоалетни води се и се доста лесни и свежи.
https://www.punmiris.com/parfem/Chanel/Coco-Parfum-31354.html https://www.punmiris.com/parfem/Chanel/Coco-Mademoiselle-611.html Тука можеш да прочиташ полно коментари за парфемиве.. Само да напоменам, немојте да купувате вакви брендови од fragrance.mk, едноставно јасно е дека не се оригинали. Подобро од фришоп, странски сајтови, или барем Сефора од соседните држави.