Прашав во друга тема ама ќе пишам и овде, па кој кај ќе види... Мислење за Definition Christina Aguilera, каков е?
Во ист гејт има еднa продавница за парфеми на точење се вика Boutique de la Parfumerie. Цените им се солидни и искрено парфемите се врв, трајни и многу идентични на оригиналите.Има голем избор и на женски и на машки парфеми. Највеќе од се ми се допаѓа што не мутира мирисот, првичната нота да е иста ко оригиналот а понатака да се промени комплетно ко многу други што сум ги користела. Ги препорачувам скроз, не вреди да даваш пари на оригинал кога истиот го добиваш за многу поевтино,а е сепак траен. Во моментов го користам Signature na Mont Blanc, нежен, со пријатна блага нота на ванила.
Подарок ми е, но го има во Шатци. https://schatze.mk/prodavnica/parfemi/zenski/libre-eau-de-parfum-intense/
Јас го имав парфемот, го земав во Шатци. Многу сладок е мирисот, погоден за пролет. Со оглед на цената трајноста е ок. Трае околу 3,4 часа, во зависност од допирот со кожата, кај пријателка траеше дури и до отприлика 6 часа.
Девојки некој коментар за парфемиве од Jimmy Choo Кој е подобар, потраен? Намалени се месецов па ќе земам еден од нив.
Во која парфимерија во Македонија можам да најдам оригинални парфеми? Имам слушано дека во Шатци не се оригинал...
Ако до сега не си го купила, премногу благ и монотон. Јас го купив на прва ми се допадна, ама тешко ми е кога го ставам и не го користам. Каде се на попуст? Немам користено до сега од овие, но десниот еднаш кога си го прснав за да видам каков е ми се допадна.