Го има ли некаде?Сега се сменети б.у и има некои други мириси а овој ми го нема а порано мн го користев
Го мириснав кај една другарка, воодушевена сум......гледам на интернет има и лила паковка, ама кај нас го нема ........ Сепак ќе гледам да тргнам некој денар на страна и да си го набавам
да да има и розе и лила паковка, ама го има и кај нас =) може одамна си гледала, али ги има и двата.. мене ми се прилично различни..розевиот е така понежен али пак се осека, а лилато е со сосема друга нота и малку е појак али у секој случај и двата се преубави..мене лично виолетовиот повеке ми се свига, таман и за сезонава, а на другарка ми розето... ги обожавам
да да има и розе и лила паковка, ама го има и кај нас =) може одамна си гледала, али ги има и двата.. мене ми се прилично различни..розевиот е така понежен али пак се осека, а лилато е со сосема друга нота и малку е појак али у секој случај и двата се преубави..мене лично виолетовиот повеке ми се свига, таман и за сезонава, а на другарка ми розето... ги обожавам До пред некое време бев фан само на Пако Рабан Блек XS и ништо друго не приметував, слепче Ама сега Пако си доби јака конкуренција Ќе го пробам и лилјаковиот, па ќе видиме кој ќе го бендисам
devojki bi vi go preporacala bvlgari cristaline preksrasen e ili pak dolce & gabana light blue najdobri se prekrasni
da, и мене ми се свига тој парфем блек хѕ али има и други што се убави =) плеј виолетовиот ми е соонннн, си планирам да го купам пред нова година
Hе ми се допага,премногу тежок за мој вкус! мрзам да ми носат парфеми-подароци,затоа што никогаш не ми погодуваат
Зависна сум од парфеми, ама квалитетни што траат и траат и траат... (не штедам на нив.. Добро де.. Мама не штеди на нив Постојано ги менувам и многу бргу ги трошам Моментално ги користам овие, па планирам набргу да се подновам со други
Леле парфемов... Дај бе Шила, барем шишенцето кога ќе ти се потроши да го мирисам Значи на кожа ми траеше парфемов цела недела (а се капев, да не речите не капена шетала оваа), камо ли на алишта... Прекрасен е, немам зборови
Девојки се двоумам помеѓу 3 парфеми - Play for her лилаковиот - Euphoria - Senses од Lancome Денес го мириснав тој сензес и ствааарно е убав.. незнам кој да го земам. молам гласање