Не сум јас тагната, ама го има во еликсир 30мл 5300ден, 90мл е скоро 9000. Барем така е на интернет странава. Би требало и во другите парфимерии да го има. Имаш копија од парфемов од Економик, Сантини. Но го има и во bloom, штандот за парфеми спроти лорис во ист гејт. Околу 500ден е и многу е убав, и трајноста е солидна со оглед на цената.
Немојте да нарачувате од страни, којзнае шо може да ви пуштат, ќе се покаете илјада пати. Оди на лице место, ќе си видиш и ќе си пробаш, најубаво така ќе знаеш дали е оргинал или не. Не памтам која, ама од една страна одамна јас го нарачав тој Еуфорија, ми гарантираа дека е оргинал, па и 3000 или 4000 лупнав, им пуштив пари, и кога стигна бев крајно разочарана оти ич не траеше и ми смрдеше, како престоен да бил.
Точно! Нарачав од Шатци one million ич не трае и мириса на средство за чистење. Платив околу 5000. Ама и таму да бев од кај ќе знаев што ми даваат, секако пробуваш тестер
Од оригиналната страна на Шатци или? Иначе оне милион или лејди милион? Не се мн трајни ни оригиналите. Иначе нема разлкла тестер и парфем, истото е, работев 5 години во парфимерија знам како се функционира.
Шатци парфеми се оргинални и не се само онлајн продавница. Не секој оргинален парфем е траен како што мислите или можеби нема хемија со твојата кожа.
Jungle Kenzo не можам тука во Мк нигде да го најдам да го купам? Онлајн на 2 страни го најдов, ама не се релевантни…
Провери на fragrance.mk треба да го има, се за некој денар поефтини од Шатци и Еликсир.. Оригинални се, го земав Монтбланк од таму и претходно од Германија истиот е нема разлика.
Прашањево е можеби глупо, гледам во Шатци парфимерија дека парфемите ги продаваат по мл, кој колку сака нели. Е сеа ако пример сакам да купам само 50 мл од одреден парфем, пример good girl - carolina h., тие мл ги ставаат во мало проѕирно шише како во рефан или во стакленото оригинално шише од парфемот(и полу шише празно), со оглед дека не го купувам цел парфем!? Гледав и на веб страната исто имаат и се збунив, затоа прашувам.
Парфемот самата компанија одлучува по колку мл ќе го продава. Обично одат по 30мл, 50мл и 80мл ама имаш и исклучоци. Нема точење, парфемот ти доаѓа во оригиналната амбалажа што брендот ја има ставено без разлика која милилитража ја купуваш
Исто и Angel. Мислам парфемов ќе хо купувам засекогаш. Thierry Mugler дефинитивно ги има најдобрите парфеми , доколку сакаш да останеш забележан , нема утка
За дм не знам баш. Ако сакаш имам предлог од Космо да побараш парфем. Спојлер: Парфем космо Баш е онаков благ. А ако сакаш можам да ти кажам од Авон пошо тие парфеми ги владеам сите, а не ти треба претставник можеш сама да си нарачаш.
Burberry the body Zara fields of nightfall Channel allure Avon Little Black dress Black opium Tresor Lancome Alien mugler Armani code Valentino voce viva Зависи колку тешки или полесно парфеми сакаш. Единствени што немаат цветен ниту ванила нота, ми текна на овие. Е сега некои од нив се потешки за топлово време. Ама многу зависи од твојот вкус за парфеми.
La rive in love Од BU светло розевиот или тиркизниот види го пошо еднаш ги пробав и многууу ме асоцираа на плажа и на bleck Up маслата.