Кога би можела би се бањала во парфеми, па затоа и многу кратко ми траат. Ги трошам ко да ги пијам Пред некој ден овој си го купив и ногу ми се свиѓа
2700 таа цена мислам дека беше, а за траење да трае, нема да згрешиш ако го купиш, многу убаво мириса
ejjjj oвој е тојјј што го мириснав денес!!! вака значи еуфорија не го земам, можеби подоцна, не дека не ми се свига али така.. сега останува виолетовиот плеј или овој сензес... сензесов ми е многу мек чист женствен преубав е али сепак се двоумам ве молам совет девојки!
Фиерлес Дедо Мраз ќе ни го донесе бе! ************************************************************************************ Братучедка ми си го земала овој, убав е многу!
Givenchy Play for her розевиот ми е многу убав и еден од Naomi Campbell розев е ама не знам како се вика
лелеее колку го сакам парфемот, еднаш си купив друг парфем и ми го дадоа вовој како тестерче преубав е, колку пари е?
Outspoken е преубав парфем и јас си го земав сега брзо. Не е многу тежок, а баш ми мириса младалачки зошто некои парфеми особено од Орифлејм ми мирисаат некако старински.
Леле не ми се верува колку добро мириса парфемов и го купив на другарка ми за роденден и сега си го сакам за мене
девојки дали од Hина Pичи тој со мачка,мириса на праска или кајсија?го мириснав на брзинка во продавница убав е?
Знае некој од каде може да најдам тестер или било што да го мириснам овој outspoken, без да го купам? ми се чини само јас незнам како мириса а сите викаат дека бил преубав