Ти слободно моеш да се сметаш за инфлуенсерка на форумов. Сто пати подобар инфлуенс имаш од дотичните инфлуенсерки. И тие од 40 ка темата се испофалија дека по нивна препорака се распродал некојси шампон од Дм, а ти изглеа придонесе за спрејчево од Лаш. Шала на страна сите сме ти благодарни што ни го откри и не зарази. ❤️ Спојлер Еве сеа чекам да стигне лосионот за тело Snow fairy, се надевам ќе ми се допадне и тој. Ама поише ги чекам тестерите, баш да видиме што ќе пратат овојпат. Can't wait. А ти пошо рече сама си им кажувала какви да ти пратат, им се јавуваш или во порачката наведуваш какви сакаш да ти стават? Требаше и ја да пробам да пишам од кои ама после ми текна. Ај нека стаат по нивна желба, нема везе.
@Mrs. right ептен ти фала за убавите зборови јас со нешто кога ќе се заразам, ептен го фалам и другите за "заразуваат" покрај мене Јас кога порачувам (од грчкото Лаш) има како еден празен простор да пишеш што сакаш во врска со нарачката и има пишувам што тестери сакам, и тоа го читаат и ми праќаат имаат едни wash cards, со мириси од сите парфеми и мириси, околу 2 евра мислам беа кај нас, со нив се миеш и секако ќе знаеш како мириса парфем доколку некој сакаш да земеш не можеш да го мириснеш..
Аиии јако. Ама не знам кај нас дали има такво нешто, треба да се праша. Сакам да знам сите како мирисаат од парфемите и спрејовите, не ми се иде да замарам таму и на секое да пробувам од тестерите. А од еднаш да шприцам од сите, на едно идење ќе се измешаат и ништо нема да знам кое и како мириса, вака со посебни картички е најдобро.
https://www.lush.com.mk/LTGTR-bodyspray Благ е мирисот прво мене лично на пуканки благи ми мириса по некое време на карамела , сепак благ е мирисот како некое благо со карамела