Во Космо го имам гледано. Мене ми е преубав иако за нечиј вкус може да е малку јак. Ако не за преку ден, за навечер сигурно може. Инаку доста солидна копија на интенс верзијата е Golden Decade од Зара.
Јас го имам, за пролетниве денови ми е убав. Во жештините не трпам никаков парфем преку ден, ама за навечер би можело според мене.
Искрено за топло време не е, барем мене би ме гушел. Независно дали навечер или преку ден, тежок парфем е (не викам дека не е убав).
Ако го немаш досега мириснато. Мене ми е доста благ. Како да сум подвижна слаткара во Грција. Мене не ми се допаѓа, ама на многумина им се допаѓа
Јас го имам, како поклон го добив, да си купував јас, немаше шанси да го земам траен е, ама прејако ми мириса, за преку ден дури ме гуши, ама за навечер, па и малку поладно кога е, океј е Јас ќе ти споделам, за едно десетина дена, кога ќе ми стигне
Ве молам препорачајте ми парфем, за летни жешки денови. Фан сум на благи, пудрести, ванилести, ама ми се многу тешки за лето. Можеби нешто со нота на кокос, но свежо? Како за насока, од "потешките" ги користам Libre YSL, Boss The Scent, Boss Ma Vie. Благодарам
Спрејот од Sol de Janeiro Rio Radiance, мене доста ми трае, а воопшто не смета во жешки денови, освежителен е. Само што не знам каде и дали го има во Македонија.
Ми текнува моментално на Narciso, poudree, musk. Додуша сите нивни се пудрести. Може да ти се допаднат. За кокос конкретно немам идеја, тоа мразам ја
Плиз плиз, предложете парфеми што се свежи, цитрусни, пријатни, по прскање што останува убава лесна трага а сепак да се осеќа. Не сакам благи женкасти парфеми. Давајте предложи, работава е опасна
My way Armani, Prada paradox Voce viva Valentino I jas bi ti go preporacala light blue od D&G Lightly bloom zara (ama ne e traen) Cherish avon Celebre pink avon