Здраво девојкии, да ве прашам каде можам да го најдам парфемот на Suddenly Esscence jolie...секаде прашував и барав но го нема ,порано го купував од Lidl ама сега и таму го нема
Најубав парфем дефинитивно пред новата година го зедов во Лидл во Лерин имаше мн,така да и сега сигурно ќе го најдеш,мене од толку што ме бендиса залиха си направив
Дали некоја го користела? Да ми каже за трајност, и додека не отидам да го мириснам дали стварно се осеќа и кокосот и ванилата во него? Некое време од глава не ми излага
Можам да ти кажам дека е прееееблаг и: прво чувствуваш мирис што потсетува на млеко за сончање, тој тип блажина што го добива од праската, како нота. Измешано со тропски цвеќиња. И кокос, секако. Постепено преоѓа во ванила, пудра од ванила, така некако ќе опишам, плус ќе речам шеќер, шеќер, шеќер! Се*си парфем, скроз! Трае долго но тоа, сепак, варира од кожа до кожа. Како и да е, нападен парфем, не е нежен па, ако сакаш такви-go for it!
La rive nemat zamena definitivno. jas veke 2 godini gi koristam .Najdobri mi se Her choice i Look of a women a porano samo Queen of life go koristev na La rive.
во east gate имаш продавница boutique de la parfumerie продаваат копии од парфеми, имаат копија од манцера овој. можеш да видиш да пробаш ако те интересира