Да имам слишнато дека се премногу трајни, сакам да си купам некој така свеж сладуцкав мирис. Некоја препорака за некој да не имате?
Можеш во продавницата да ги мириснеш/тестираш? Инaче да, но некогаш користам парфем само на алишта, не на мене, а на алиште пример траат подолго нотите што би исчезнале за брзо на кожа. Во секој случај комбинирам, па сакам барем за комбинација со друг парфем. Исто ми излегоа и Aroma Luxury од Куманово што прават dupes, има некој земено?
Исто, ако не и најомилен. Друг, пробај го Келвин к. ONE, исто и Аква ди Џио на Армани зелениот, Липстик февер и Ванила вајбс, на Џулиет хес а ган. Омилени сите ми се.
Искуство некој со fluffymakeup.mk на инста? Гледам продава сол де жанеиро спрејови за 1800, реално поскапичко од сефора, ама ако се оригинал... за 5 евра не ми се оди до солун
Лелеее жено ,зошто исти парфеми обожаваме??? Kirke го имам дома,при крај ми е ама не сакам да си го трошам хахах И Narciso го обожавам .
Иста дијагноза имаме Narciso не ми се сфиѓа веќе, досаден ми стана На Армани Ред ми е добар, а и My way не е за фрлање.
Број 1 според мене е мадмозелот...врв на парфемите...При крај ми е и пак ќе си земам,скап ама ептен добар.
Никогаш веќе нема да сменам парфем Сакам тешки, јаки парфеми (арапски или слични на нив) , користев долго време Tom Ford Wood intense па кога отворија Khalisa решив да разгледам и така го најдов овој парфем. Empire De La Rouge 100мл 3180ден, и е многу долготраен. После капење уште мириса дефинитивно не менувам
Од арапските кој се најдолготрајни? Од овие LATTAFA, SWISS ARABIAN, PARIS CORNER? Дали некој ги има користено?
Во ДМ има парфеми на Lattafa? Инаку, не е точно дека ако е арапски, по автоматизам предолго трае и е јак. Ц. Грешка сте. Еве јас, на пример, имам неколку арапски. Ништо посебно не траат. Убаво мирисаат, да, ама немаат трајност каква што очекував. Дури и премала е. Ене ги, стојат во фиока, чекам да се подобрат од стоење, така читав по форуми, па ќе видиме. Еден од моите омилени парфеми, веќе 10 години го обожавам! Унисекс е. До душа, јас користам копии, ама мирисот е тој.