Го има на fragrance.mk https://fragrance.mk/p/billie-eilish-eilish-edp/ Исто така го имаат донесено и Nebras од Lattafa, викаат дека е копија на овој.
Доста одговори ти дале и во принцип сите наведени спаѓаат во таа категорија. Ги имам и двата и кога ги купував преубаво ми мирисаа. Сега ги користам буквално за до продавница. Благ парфем од кој не ми здосадило до сега е La Vie Est Belle од Lancome. Само внимавај, појак е од овие два. И ако си фан на niche парфеми можеш да се пробаш со Montale и Mancera (имаат предобри благи мириси и многу трајни). Ги има во Cosmo. Уште подобро ако ги купиш од странство зашто овде се доста поскапи.
Предложете ми некој парфем полесен за секој ден за на работа, секогаш ќе купам некој поскап ко за излегување и ми е жал за секој ден да го користам
Можеш од оние на ла риве. Мене тие за секој ден за на работа ми се топ, ем ефтини ем не се лоши во трајноста. Исто за секој ден ги користам на Наоми Кембл и Ариана Гранде, пристапни цени а убави парфеми
Искрено одбегнувам во глобала да купувам оригинали од македонски парфимерии како шатце и космо. Цените нереални, а квалитетот и веродостојноста-дискутабилни
Ако имаш можност оди до Солун или free shop. Исто и во Белград. Не мора да се оди до Франција директно за парфеми.
немам воопшто можност, така да што да правиме ние што немаме луѓе по странство и што немаме можност да мрднеме од тука? да купуваме ефтини парфеми како зара на пример е попаметна одлука?
Можеби. Искрено евтино е подобро отколку да се пласира оригинален продукт кој не е и со астрономски, нереални цени.
да се согласувам, или можеби да се најде човек кој може да ти донесе нарачки од странство со доплата се разбира
Добро дадов идеја. Не мора толку само сожалувачки и плус нападно. Секогаш постојат нашите парфимерии или едноставно некои од наливните парфеми. Или некој да го донесе.