Не знам каде е толку пари.Мене ми го донесоа од Мароко.А гледав по парфимериите повеќе видови има од 2200 докај 2700-2800
И овој е преубав.Јак е и долго трае.Лани го земав 30 мл околу 3500.Ама го користам ептен во некои одредени случаи.Го обожавам.
Го видов парфемов во Србија и ептен ми се засвиѓа, а и не беше скап, некои 20 евра. Да не сте го виделе негде кај нас?
Види го прикачениот фајл 975894 Здраво дали знае некоја од фуромот каде можам да го најдам парфемот.Пздрав
Искуство со оваа страна на Инста за парфеми? https://www.instagram.com/yvonscent?igsh=aTdvcWdwOHoxcTQz
Од која странска страна можам да нарачам арапски парфеми? Кај нас не ми се сигурни а и сигурно ги продаваат многу поскапо.
Некој што има нарачувано од овие noirfragrances.mk да ми каже како иде за плаќање, дали мора директно на страната да се плати или може и во кеш, поточно кога ќе си ја земеш пратката?
И јас сакам за истите да прашам. Какви се парфемите? Траат ли? За плаќањето, нели може на инстаграм да се нарача, па кога ќе стигне да се плати?
Копија тешко да има, нешто како Кирке што беше од Тизиана, сега гледам и Аркана исто, секој втор е со Аркана напрскан, види нешто во овие на точење парфеми што продаваат, мирисот е скроз исти, Ерба пура го имам земено на точење така, и супер беше. Види во Космо, го гледав пред некој месец.
Другарка ми зела пред некое време од 30 мл и вика е задоволна со трајноста.Го зела од продавница имале,иначе незнам и јас сакав да земам