Често користам парфеми на точење бидејки се многу компактни за во мала чантиичка .имам повеке предлози .. Lovely, light blue od D&G (има поспецифичен мирис ) Cocco shanel, ima eden se vika : indiana и тој е убав со мирис на круша ако сакаш овочни мириси a овој lovely e цветен )
Ај ште еден пост напиши барем 10 да се сторат. Фајрквин, ако сакаш да додадеш нешто притисни „редактирај“. Не пишувај еден пост врз друг 9 веќе ги напиша.
можеби па може и од интернет да се нарача? мн ми се допагаат тие body spray-овите..многу се евтини а сите мирисаат убаво баш ко парфеми..ок не толку јако како парфеми, би рекла нешто измегу дезадоранс и парфем
Веке неколку месеци го користам Ричи Ричи и стварно е добар и трае и умаво мириса .. го зимам на точење пробајте и нема да зажалите !
Парфем што најповеќе остави впечаток кај луѓето со кој сто сум се среќавала кога ќе го прснев на мене е еден парфем што си го купив од Бугарија и се викаше ,,Секси принцес,,.Вака звучи смешно, ем секси принцес ем бугарски, ама вие не знаете што реакции предизвикуваше парфемчево кога ќе го ставев.Поготово кај машкиот пол.Немаше некој од моја близина да не ме праша што сум ставила, и дека прекрасно мирисам.Мака ми е што неможам да си најдам тука секси принцезичка.
Омилен парфем ми е Noa од Cacharel и го користам долго време. За промена ги имам Омниа (најчесто за лето) и Клое ( кој е повеке зимски парфем).
Kate Moss да не знае некој колку е???го користев јас,ама ми беше на поклон.инаку беше....така ептем траен парфем,мене многу ми се допадна
Ако е тој што јас го имам, мислам дека е околу 2 илјади и нешто.. али го купив пред 2 години така да не ме факај за збор
јас тој што го имав беше како розевкаст во течноста,ако добро се сеќавам,ама мноооогу добар парем треше ехееееј
Имам користено Chanel 5 и многу сум задоволна од парфемот, секогаш пријатно се осеќам кога го носам со мене... иначе исто така многу ми се допаѓа и Satva jeunesse понежен е од првиот и прекрасно мириса...исто така сум користела и Кензо цветен парфем...убав е али сум имала и подобри...моментално го користам Amor Amor кој ми е драг подарок и Армани код ...
Јас го имам овој, и не е лош, убаво мириса, некако летен е, и трае онака доволно(за тие пари колку што е) ! Не е скап накај 10е е на интернет видов... Е сега не знам дали го има кај нас... Распрашај се низ парфимерииве
Го има, го има. Го видов во Космо и во парфимеријата во Рамстор. Oвој ми се чини Fantasy беше? И во Космо и во Рамстор го има овој и другите, Hidden Fantasy, Midnight Fantasy, Circus Fantasy... Curious. Jас незнам кој го видов, дали Hidden Fantasy или Fantasy ( многу ги мешам ) во парфимеријата во Рамстор и преубаво ми мирисаше.