Koj parfem od tom ford mirisa bogato hahhaa taka luksuzno ko ke mines trag da ostavis a da ne e vanila hahaha
Се работи за вкус, лично не ми се допаѓаат. Популарен е cherry red & vanilla sex. Зависи каква нота сакаш, има подобри и поубави од tom ford.
Дали низ некоја од нашиве парфимерии може да се најде Calvin Klein Shear Beauty? Го имав од Визер купено на слепо, а испадна дека преубаво мириса и сега ми е при крај. Во Шатци го имаат Beauty обичниот, ама мирисот не е ист како од Shear Beauty, цветен е, а другиов што го барам е со овошни ноти.
Искрено мене сите ми смрдат, како парфем и одор на запотен маж измешано.. не разбирам зошто имаат толкава цена. Единствено ми се допадна Cafe Rose мислам се викаше, го тесторав еднаш и беше пријатен, женствен и секси за разлика од другите, можеш да го видиш тој.. Но искрено не знам дали вреди за цената. Следам fragrancetok таму можеш да најдиш најдобри рецензии од зависниците на парфеми, зна дека арапите ги имаат ископирано на Том Форд парфемите до тој степен што се дури и по елитни од оригиналите, меѓу нив тие на велико се популарни, па подобро ти е да земеш арапски ем ќе заштедиш и ќе добиеш далеку полуксузен мирис.
Парфем кој никогаш веќе не би го зела. Го купив како за пролет лето ама едвај пола го потрошив, ајде мирисот океј горе долу ама трајноста 0... Знам дека летниве имаат помала трајност ама ова воопшто не се осеќа
Мене ми е добар овој парфем, мирисот ми се допаѓа. За трајност не е нешто баш ама пак не е ни лош. Го начекувам на фришоп и за дваесетина евра колку што е таму е ок. Кај нас во Космо е многу поскап и не се исплати ич.
Што ако е Версаче, тоалетна вода е плус и не може да се мери со Crystal Noir кој е поскап и потраен, тоа има niche парфеми поскапи па не траат ич па ти за Версаче. Најдобро е да си го тестираш па после купи го.
Знам дека е тоалетна вода, го зедов поради то шо кристал ноар е за есен-зима сезона. Така да мислев дека повеќе ке трае преку летото. Немам проблем со зимски ама со летни парфеми ич немам појма кој
Се согласувам, мене ми е исто преубав и за летните денови чест избор ми беше. Нежен и сладок, се чувствува и на алиштата и после неколку часови. Сум добила и комплименти за него, за таа цена што е на фришоп е солиден.
Versace Bright Crystal, планирам да си го купам. Многу добро ми мириса.Користев копија на овој, сите ме душкаа.