Секако. Сака пролет, сака свежина, сака цвеќиња, сака благо, сака овошје, зошто не би го сакала и тој парфем Плус и сака убаво да ми мириса мене, како и јас на неа.
Оф топик сум ама мислам дека е погрешен чекор на девојка да земеш поклон парфем, а да не е некој што таа го користи.
Не мора да значи. Доколку е љубител на парфеми, баш ќе ја израдува, но мора да внимава да и' го погоди вкусот. Парфем е малце заебано да се погоди. Само шо у случајов него му смета нејзиниот парфем, јак и загушлив му бил, па ради тоа да 'и зел нешо посвежо. Овде може да има проблем.. Може она преферира појаки.
DKNY Be Delicious Fresh Blossom EDP е баш таков - јас го имам. Малку е поскап нешто над 50 евра ама е многу нежен и ненаметлив
Или едноставно оди во ист гејт има една продавница бутик де ла парфимерие и таму имаш предобри парфеми секаков вид и прашај ги вработените кој им е по нежен нека ти предложат нешто. Јас од таѓу имам земено два парфеми и доста траат а не се скапи воопшто или од зара и таму имаат убави парфеми по пристапни цени.