А колку е?????? брачеда ми имаше ама лилав ептееем добар беше...и ваков имаше ама не се сеќавам како мирисаше
После долга пауза повторно се вратив на мојот заштитен знак, само во малку поинаква верзија...и морам да речам дека е прекрасен! Пробајте
А колку е?????? брачеда ми имаше ама лилав ептееем добар беше...и ваков имаше ама не се сеќавам како мирисаше [/quote] Jас на нет видов 15 долари Mене ми е поклон ... A во мкд не знам колку пари е ама ако е над 1000, не вреди да си трошиш пари...
пуфи-цуци џуси е навистина убав парфем,мислам на слатко мирисаше а тој од guess и јас го имам,на подарок го добив и никако не ми се допага,на прашак ми мириса би сакала да го имам тој од старфиш многу е убав,ај за 2 месеци имам роденден,можеби ке го добијам на подарок
Знам дека ми е најголема грешkа, ама не правам разлика зимски/летни парфеми, истите си ги користам цела година. Сакам тешки ноти, сладникави и иако сум си приврзана со мајка ми што вели „Светата тројка“ од и , знам да купам и некој друг, иако пак се враќам на овие. Последен што купив и не е лош е
Меѓудругото го имам и Petal Quartz на Oriflame, мислам дека е единствениот парфем од Oriflame кој вреди како првокласен парфем. А кога имам ставено, никогаш не сум останала незабележана, го препорачувам!
Уф, најубав, стигне ли еднаш таа плата, одам во Рамстор да се почастам PINK SUGAR - by AQUOLINA Ми се допаѓаат и: jeanne arthes love generation kylie minogue sweet darling
Мене денес ме почастија со Givency Play a колку го сакав (преубав е), ми тргнало денеска со поклони и награди да продолжи така
^ Трендафилка, мислам дека го имам видено овој вториов во парфимеријата во Рамстор и не беше скап. Или грешка сум? Зашто видов едни слични вакви, слично плаво шишенце, со облачиња на него, и уште едно на портокал удираше мирисот.. беа над парфемите од Бритни. Е сега, што ме свати, ако ме свати Само ме интересира дали уште ги има и колку пари беа? Па, може и јас да се почастам.. Во брзо време се надевам.
Пред нова година излеговме со мајка ми по алишта и видов нешто сосема ддруго ..обожавам цветни парфеми и овој не беше скап ..се вика beach party и е совршен за тие што ги сакаат цветните парфеми ..сега зимава го мешам со еден што има мирис на цимет и одговара и за во зимно време