Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Женски парфеми

Дискусија во 'Парфеми' започната од Daniella, 20 ноември 2009.

1. GirlVolley

GirlVolley Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2020
    Пораки:
    1.555
    Допаѓања:
    3.266

Не те сфатив извини??

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Panda00

Panda00 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 октомври 2021
    Пораки:
    268
    Допаѓања:
    968
    Немам нарачувано од кај нив, ама сега баш разгледав на сајтот и поевтини се стварно, има разлика.

Пример Кристал Ноар цел сет имаат од тоалетна вода, лосион, гел за туширање и плус несесер за нешто помалку од 6000, исплатливо делува.

Монт Бланк на други места најголемиот е околу 6000, а кај нив мислам 3600, така нешто беше.
    Е не сум сигурна дали се работеше за ЕДП или ЕДТ, ама во секој случај има разлика во цените, не дека нема.

Би нарачала некад.

3. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    845
    Допаѓања:
    3.021
    Фала. И ја сакам да нарачам само се сомневам да не се фејк. Од Fragrance world сакав

4. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.807
    Допаѓања:
    2.121
    Fragrance World е clone house, арапски бренд кој прави клонови на познатите high end niche парфеми по пристапни цени, не постојат копии на нив - бидејќи и самата куќа е изградена врз концептот на копирање на популарните брендови.

Еве ги овде https://www.fragrantica.com/designers/Fragrance-World.html
    дури и дизајнот на шишињата им е ископиран од Xerjoff, Amouage, Initio кои инаку се околу $300-$500..
    како што гледам на тикток од парфем експертите доста солидни клонови има што се 1:1 со оригиналите за 1/3 од цената

На Curious cat му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Curious cat

Curious cat Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2023
    Пораки:
    845
    Допаѓања:
    3.021
    Не го кажав тоа за нив, туку за жирафа мол.

6. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.807
    Допаѓања:
    2.121
    Имам неколку пати купувано од таму и други ствари се си било океј има и гаранција ако купуваш техника, за парфеми како што споменав погоре прв пат порачав неодамна и ми стигна спакован со бар код неотворен.
    Провери го бар кодот на страната што ја пишав одма ко ќе ти даде дата на прозводство ако нема batch дата врати му го само немој да го отпакуваш.
    Обично копии се прават на high end парфеми што се најпопуларни и најпродавани (најчесто дизсјнерски и niche што се вирални)
    тешко копии да вади некој на екстремно niche куќи. Не им се исплати.

На Curious cat му/ѝ се допаѓа ова.