Абе стварно ти зборам. Ова ми е се проверено. Не зборам на памет. Жените се поголеми потрошувачи од мажите и реално е тоа дека женските парфеми се поиздржливи.
Врска нема муабетот. Машките парфеми се со причина со поагресивни ноти. Не би дискутирала глупости, глупаво е да беше обратно И стварно не знам шо бараш ти како машко на тема женски парфеми ексик збеснати луге
Толку разбира и он, не му замерувај. Секако дека има и женски трајни парфеми кои ненормално проектираат и обратно, машки послаби, али у глобала се слагам дека машките општо се појаки, потрајни и поквалитетни. Шо викаш, и да не стаат 5 кила парфем, сепак знае да се осеќа на километар.
Ако беа поиздржливи немаше да се жените поголеми потрошувачи. Јас парфем тошам за 1 месец пошто тоа е што е женски парфем, после трчам нов да зимам. И да се туширам со парфемот толку трае.
Можеби машките парфеми имаат посилна нота и затоа ти делува дека држат повеќе. Машките парфеми се поосетливи. Значи кога ќе се прснам со појак мирис, ќе го осетиш до Драчево, а кога ќе се прснам со женски парфем и до Велигден ќе мириса.
Ајде сега и педер испаднав. Може ми е подарок за некоја, па сакам да го испробам на мене пред да и го додам. Одма со црни мисли.
Што ако знам толку? Не сфаќам. Зошто нема EDP по нашите парфимерии? Јас немам впечаток дека нема. Уствари, не сите брендови прават сѐ од тоа. Некои имаат само парфеми, некои тоалетни води... Пример, Baccarat Rouge нема EDT, има само парфем и extrait.
Денеска во dm во Словенија случајно го помирисав парфемов и се воодушевив. Најсекси парфем што го имам помирисано. Мириса точно како што му е името, на мистериозност и сексипил. Иако пишува Унисекс, дефинитивно е женски. Е сега, сакав да прочитам reviews за трајност и апсолутно никој не знае за парфемот? Не постои ни на Fragrantica, ни на Тикток нема ништо. Ако слууучајно некој го користел, ве молам кажете ми. Не знам колку ќе издржам пред да го импулсивно купам...