Aа, тешко ќе да е 350. Да не си згрешила, да не е случајно 1350 или така нешто? Памтам дека беше 1000 и нешто ама незнам колку точно. А и зависи од колку ќе земеш. Тоа може 30 ml било 1350
Вчера го добив на подарок Lanvin - Eclat d'arpege Преубаво мириса! п.с. За љубителите на мирисни ноти како D&G Light Blue и Moschino I Love Love, ова е уште една мирисна нота која многу ќе им се допаѓа.
Јас лани го купив ист таков ама на розево беше и многу сладок мирис, преубави се сите, точно пред една година беше околу 650 ден 50 мл 100% сигурно
најубавиот парфем,најсладок од истата марка на пинк шугар на Tрендафилка колку ми е криво што го потрошив
Моментално го имам Le Paradis de Nina Ricci,стварно е преубав. Ама досега од сите што сум ги користела најубав ми бил Cat deluxe од Naomi Campbell
Persephonia ,,Poeme,, е навистина преубав јас го пробав од кај тетка ми ..има некој мирис на мошус.. еве некои мој предлози
ај пак ке прашам дали некој знае колку се парфемите од aquolina оние што се pink sugar i chocolovers не знам дали ги има овде по ср не сум ги сретнала однапред благодарам.
Aquolina има во Рамстор, во редот кај што цртаат портрети и малата цвеќарница. Значи спроти супермаркетот, под скалите има штанд. Ценатата на 100мл Pink Sugar е околу 2300-2500 ден. не ме фаќај за збор, треба да поминам деновиве и да прашам за посигурно, па ќе пишам.
За дневно излегување користам Лакост од розевиот пријатен мирис,онака ама баш за денски ми е. А навечер Hugo Boss Веќе 4 години овие парфеми ги користам.
Каде можам да го најдам парфемов Imagine Emerald? Дезодорансот сум го имала и можам да го најдам, ама парфемов никако. Другарка ми го има и не сака да ми го даде а па нејзе друга другарка и го дала зашто не и се свиѓал. Сум гледала по Веро, Тинекс, некои поголеми маркети и не сум го видела.
Потполно истава колекција ја добив на подарок неодамна Убаво мирисаат, некако повеќе свежо како за лето.Провери во Тедико, мислам дека имам ги загледано таму Јас овој парфем го меркам