Tој од Vera wang го начекав многу ефтин,не мирисаше лошо,и го земав манијак за парфеми сум,имам преку 20 само купувам на секое мисс и јас сум за гивенси,армани ми е за постари некако
Живанши, живанши, живанши !!! Три пати ура за него....и тоа розевиот го користам моментално и сум заљубена во него (а и луѓето околу мене за заљубија во парфемот) Армани - за некоја година
Јас ги видов во Тинекс Не беа скапи... Го мириснав само дезодорансот, и не ми се допаѓа нешто.... од Плејбој се очекува повеќе
Да, а и дезодорансот мислам беше 500 и нешто а парфемот 690, е ај сега? Дезодорансите не ги мириснав, ама парфемите воопшто не се добри. Веднаш се ветреат и немаат некој специфичен мирис, единствено тој како белиот што е малку беше понежен, ама и тој..
^^ дезодорансите се по 180 мајка ми купила, и убаво ми мирисаше тој најсветлиотмислам дека беше плеј ит секси и ме потесќа на ескада оушн ланџ, а апарфемите биле по 680 нз дали траат, иначе дезодорансот за така секој ден да шрицаш не е лош
Дали некој го има пробано парфемов и коментар за него. Денес баш бев во парфимерија и една муштерика што беше пред мене го купи. http://img.myshopping.com.au/rsz/cache/ ... U1LmpwZwAA
Shy, корисничкото име ти е срамежлива, ама немој толку срамежливо и со сликава, дај некоја поголема, ништо не се гледа
^^^ Уф,овој кога бев мала на мајка ми и го купив 200 денари (толку имав собрано) за 8 Март.На ништо не личи,мене ич не ми беше убав.Некое француско срање,бљак...Се е прашање на вкус,мене не ми беше воопшто убав.
Епа, јас да не сум згрешила нешто тогаш, јас демек така видов. A тој мислам Play it spicy се викаше, ама незнам.
^^ да да различни има спајси, секси и лавли мислам дека се, ако некој сака потешки парфеми може да проба, мене само еден ми се допадна полесен што беше
Ги имам користено овие во средношколските денови, знам дека има голем избор од оваа фирма ама подетално кој беше не се сеќаам.
Леле луѓе вие скоро сите сте ми рекле за Живеншито а ја ипак Армани Кодот си го купив Ама ја сакам такви јаки мириси сакам и воопшто не ми е за постари незнам зашто така мислите Ај нема врска следен пат Живеншито го купувам , па тогаш ќе бидам помлада,сеа едно време постара ќе се правам Фала вии
Мисс мене Арманито ми е преубав. И обично се фаќам за мириси што другите ги сметаат за старски Типичен ориентален мирис, не пресладок, ама доволно топол и зачинет. Крајната нота му е послатка и многу трајна. Мнооогу секси парфем. Јас сум заљубена во него, особено во зима. Со здравје да се прскаш.