леле, вчера кога влегов да купам маскара, имаше на излог парефми, коа видов овој на фантази на бритни 3000, се ми стана јасно ! што креваат цени овие кај нас бре??божем ние сме глупи а? ццц, никад не би купила парфем од тука!македоснка работа бре....3000 денари!?! па на нет е по 12-15 долари
вчера го пробав новиот парфем АВОН (што ке биде со герданче 700 денари, од новиот каталог) ми се бендиса ама за сега имам парфем ги начекав во центар и видов и герданчиња, и комплети, и кармините тие од 239 денари, се супер.
Леле го обожавам ама неможам да си го најдам тука го купував од грција беше 18евра на фришоп сега незнам ама преубав е
Еден од моите нај омилени.. Е сега претпоставувам дека има повеќе варијанти. Вчера во Јунк го мириснав баш овој и многу ми се допадна. Јас си купувам на точење, убав е но немаат ништо заедничко со овој. Машкиот не остава добар прв впечаток ама од после раката од нос неможев да ја одлепам
3000 денари јас купив парфеми за да им пуштам Mкд на сестри ми,ги купив за 600-700 денари па му ја претеруваат
Пошто работев 3 години во парфимерија во Виена ги имам користено скоро сите али Диор адикт, Версаче кристал ноир, Мисс Диор шери,и Гучи раш 2 котираат највисоко кај мене. Диор адикт форевер
да бе, да оној од 50мл беше 3000, а тој поголемиот не знам, не можев да ја видам цената! абе ајде скапотии, па мене срце ќе ми се скине да дадам толку пари за што? за парфем! па големата работа дали бил на бритни бе! нешто повеќе да не ќе ме напраи
Обожавам парфеми! Некои од најомилените ми се: c-thru pearl garden, hypnotic poison, J'adore, ricci ricci и други
и јас многу се изненадив вчера од тамошните цени бидејќи јас сум од Прилеп , кај нас се е поефтино...кај нас тој од Бритни го немаше и таму го видов( не ми текна да прашам колку е ) ама вака како што велите 3000 навистина скап е ..
Значи ти се допадна мојот предлог. Навистина е преубав. Можеби се поднови со него? Ќе бидеш задоволна!
Го имам користено, сега планирам пак да си го купам И ептен сум задоволна од парфемов, каква свежина дава таман пролет иде, свежина насекаде
Јас го имам пинк-от и тој епреубав а и синџирчето за мобилен е преубаво плус и телефонот ми е розев и изгледа преубаво