^ Фала girl1985, и јас сум многу специфична за парфеми. Не можам да го најдам тука да го мириснам, го немаше, ама ке почекам. И јас се изначитав, ваков е, таков е, вака се чувстваш кога го носиш, онака се чувстваш, и јас премногу очекувам, ако е ванила со бел мошус ништо не правиме
Дали го имате видено VERY VALENTINO низ парфимериите? Тој е мојот омилен парфем, но за жал кај нас го нема, ниту пак во најблискиот фришоп можам да го најдам.
Од Кајли овој го имам користено и ептен ми е добар,многу слатко мириса Мислам дека сите нејзини парфеми се од 1300 до 2000 максимум,нешто во тој стил како што е на Хали Бери.Не е од тие најскапичките И шишенцето ми е исто преслатко
Мора да ти кажам дека денес пак го тестирав, и пак ништо. Еве сеуште го чувствувам на раката ама мирисот не ми се допаѓа, не е ич по мој вкус... :geek: И дефинитивно мојот избор падна на CD Hypnotic Poison!
Последниот парфем кој имав среќа да ми се најде на полицата е DKNY Be delicious. Ми беше чудно кога ми кажаа дека мириса на јаболко, но воодушевена сум од него. Прекрасен и долгоооооотраен мирис. Мммммм... Ако решите да си го купите, гледајте да е парфем (EdP), а не тоалетна вода (EdT). Разликата е огромна! Инаку, кутивчето на парфемот е со зелена лентичка, а на тоалетната вода е со бела.
јас го имам црвениот red delicius сега ме примами морам да го мириснам и осетам и овој жолткиов и може и ке си го купам
И јас така си се мислам меѓу повише парфеми, па секое мислење ми е добредојдено 1. Hugo Boss Sunset 2. Givenchy Play (розевиот) 3. Escada Incredible Me 4. Aquolina Pink Sugar 5. Ricci Ricci Највише ме интересира од аспект на трајност кој е најдобар
Го купив за мојата полуматура (значи 2004) а штом се сеќавам до ден денес значи голем впечаток ми оставил ... Прекрасен е! А и заборавив да кажам, уште го чувам шишенцето. Интересно ми е Zip lighter
Не сум некој манијак по парфеми, и во главно сакам свежи парфеми но сега го користам Гучи раш 2, и OK e а еден од поомилените ми е Спринг ин Парис на Селин Дион
здраво феминки би сакала да прасам дали би знаеле да ми предлозите некој парфем 4ија нота има мирис на малина 6 години барам несто сли4но на тоа искрено бас пред 6 години го имам осетено мирисот една непозната девојка го имасе на себе,верувајте немам во зивотот нисто поубаво осетено па мислам дека цел град бесе опиен зву4и претерано но јас сум воодусевена и нон стоп барам некој таков.ако мозете предлозете ми некој инаку моментално го користам ангели и демони белиот прекрасен е ...поздрав4е и однапред фала