леле и јас го обожавам овај парфем,баш во наредниот каталог од орифлејм ке биди на попуст морат да си го порачам преубав ми е
Значи ако ти се допаѓаат многу ама многу јаки парфеми порачај си го, случајно го мириснав кај братучетка ми и ми беше многу јак и тежок парфем, лично јас не би го користела, сепак најважно е тебе да ти се допаѓа.
Hot Couture и крај на муабетот!Знам дека е скап,ама од време на време си го дозволувам! И мислам дека никогаш нема да ми се здосади!Кој ќе проба нема да се кае!
Ми го купија овој за роденден и просечен е онака, убаво ми мириса. Единствено прв пат го гледам и баш ме интересира од каде го купиле и колку пари. Ми се допадна, па кога ќе го потрошам, да си го купам пак. Се вика Cash од La Rive. Еве го..
one million дали овој парфем мириса како машкиот?? само машкиот го имам мириснато јас, и многу е убав и ме интетесира цената кај нас....
овие парфеми од ла рива што се мислам дека цените им се движат 250 ден до 400 ден јас го имам аморе ди ноте некоја копија на армани код е прекрасно мириса и што е најважно трае многу баш им го разгледував сајтот имат некои нови парфеми односно копии на познатите марки.
Како и сите вас обожавам парфеми во мојата моментална колекција имам 4 парфеми, Chopard - Wish и Casmere, Korres - Vetiver root, Green tea, Cedarwood (да така е името на парфемот) и B.U. wild Имам уште малку овој парфем има навистина јак мирис, но мириса прекрасно! чудно и убаво И би сакала да ги имам овие, мада би сакала уште еден милион ама овие ми се фаворити хаха ќе си собирам пари да си купам еден
Девојки го има некоја сретнато Juicy Couture - Viva La Juicy кај нас? Прочитав мн убави ноти има некако, гарант многу убаво мириса, леле ако го има кај нас
LA RIVE парфемиве се 400 денари јас имам MADAME IN LOVE од LA RIVE го купив спроти буњаковец во приземјето има парфимерија со овој бренд а навистина се убави и долго траат позз