точно како што ти кажаа цената се движи од 300 до 400 денари, инаку ова е копија на Lady milion, мене ми е многу убав го имам и Lady milion оргиналот и овој на Ла Риве дури да ти кажам дека овој повеќе ми трае
Givenchy Ange ou Démon Le Secret Eau de Parfum Spray 100ml незаменлииииииввввввввв!!!!Би можела цел живот да го користам ,совршен! http://ecx.images-amazon.com/images/I/51MqiJt5AdL.jpg
na j'adore od Dior mu nema ramen.Klasika i ednostavno go obozavam [mod-kirilica:3apt39io][/mod-kirilica:3apt39io]
како што нагласив спротив бунаковец пазарот,во приземјето долу кај кам има една парфимерија и тука ги има на LA RIVE парфемите јас си купив поздрав
го пробав тестерот од овој парфем и многу ми се допадна ...истиот момент зедов такси за до дома бидејќчи ќе затвораа ,зедов пари и правец назад за да го купам и не зажалив ..
jaс го зедов за 320 денари !! и тоа го имаше во една забаталена парфимерија , јас не ни очекував , а баш вчера ја листав страната на oваа фирма за парфеми и видов дека им е во најновите и оопп го гледам ..прашав и јас бев иненадена
феминки, ај ве молам препорачајте ми некој да не биде скап, ама да има освежителен мирис благодарам однапред
girl 1985 јас го зедов овој парфем од Прилеп ама сигурна сум дека го има и во другите графови ..ете блу спома дека и донеле ист ваков за роденден
Bondage-го користам веќе 4-5 години и за ништо не го менувам, инаку во маркетите е се движи околу 200 ден. Гарантирано женствен и предизвикувачки мирис за мажите...барем јас така се осеќам
овие парфеми од лариве се прекрасни во ср ги има во секоја парфимерија и што е најважно трајни се за тие пари еве го мојот копија од армани код стварно е предобар нема некој што не ме прашал за него
Омилени парфеми имам неколку и дел користам летото дел зимата зависи од периодот Versace bright crystal, Chanel chance, Carolina Herea 212 тој ми е моментално хит Gucci guilty.....
Aх какви спомени ми буди ..колку го обожавав како средношколка само тој го користев и сите ми го обожаваа...и беше многу траен...ако некоја знае каде го има многу ќе ме израдува,бидејќи му изгубив секаква трага и по која цена?