се слагам , се слагам еден он моите омилени , кои подолго време ги користам покрај останатите ...но повеке од пролет од есен Во моментов користам BVL JASMIN , I Boss Orange Celebration of Happiness
Zdr.zenska jas go kupiv parfemot na kalvin klajn euforija pred 1 mesec i mnogu mi se sviga))a pred 4meseci go dobiv jloBev izlezena pred nekoj den i go vdov marc jacobs lola parfemov e ludilo,se zaljubiv vo nego,ponataka planiram da go kupama inace imam kolekcii od parfemi,navlecena sum na niv.
katarina, se soglasuvam... no momentalno go koristam na versace (ne deka bese moj izborot, tuku go dobiv poklon za rodenden) no ne mi e nekako traen a mirisot mnogu mi se dopaga... inace najmnogu sto koristam e Lakosta, mislam deka toj najmnogu mi odgovara.
леле го добив парфемов на поклон и сум воооооодушевена....ме потсеќа на се најубаво,ама го потрожив :roll: сакам пааак
Dolce&Gabbana The One Ми е нај парфем, e сега барам еден парфем незнам како се вика има лебед на шишето... хелп??
Дали има некој од вас имформација дали новиот парфем на Бијонси, Бијонси хит го донесоа кај нас, и ако да, каде го има и по која цена?
Јас го имам Curious - Britney Spears преубав е, од дечко ми го имам Roberto Cavalli - Serpentine, а сакам да си ги купам Midnight Fantasy и Believe на Britney Spears. Инаку парфем за летно време порано што го користев и многу ми се свиѓа е Escada Rockin Rio феноменален е.