Моментално ги користам овие два,а се надевам за брзо ќе успеам да си го купам,парфемот ми е врв,ама и цената му е....
Јас баш денес ги споредив Lady Million и Cash од La rive и што знам, овој Lady Million маалку поразлично ми мириса, дали некако поблаг мирис има а овој Cash е малку појак. Како и да е, слични ми се ама мене копијата некако повеќе ми се допаѓа.
Наајмногу на светот го сакам Evidence од Yves Rocher! Прекрасен е, мирис кој те исполнува! Jас лично ич не сакам цветни мириси, првин кога имав една друга варијанта од него и немаше цветче на шишето и не ни знаев дека е цветен. Многу е убав!
девојки ако може совет од вас во врска со овие парфеми кој од тие ке е добар за сезонава се мислам кој да го купам beyonce-heat kylie minogue-couture selin dion-chic чекам предлози и да знаете дека во космо тинекс се намалени за 30 % сега за 8ми март
ESKADA e ubav zoltiot mnogu ,i od HRISTINA HERERA rozeviot parfem mnogu se ubavi [mod-kirilica:3kqc9e64][/mod-kirilica:3kqc9e64]
од бијонсе некако ми е појак, кајли и селин дион ми мирисаат слично е двата се прексрасно нежни парфеми јас сум повеќе за селин дион, браучедка ми го користи и секогаш убаво ми мириса и долго трае! инаку колку се во космо со попустот?? (поефтини се овие парфеми, па и попуст плус баш убаво)
И јас баш овој го користам сега, во петокот ми стигна порачката. Парфемот е преубав и е доста траен, ама некако ми се чини дека е повеќе за вечерни излегувања. За дневни го бендисав Pur Blanca, па чекам да дојде недела и тој да си го порачам.
Да потежок е за преку ден. Многу е елегантен и баш за тоа е и за вечерно излегување, а да ти кажам изненадена сум колку многу е траен.
девојки имам едно прашање до вас ? Hа Hаоми кембел,кој парфем и мириса поубаво розевиот или црниот? јас додуша го имав розевиот пред 2години,ама заборавив каков беше мирисот,ама мислам мириса слично на Спојлер black xs -paco robanne ваше мислење?сакам да го нарачам преку ебај,го нема кај нас по парфимериве,немале слушнато за него? или ?
Mont Blanc се прекрасни парфеми. Многу специфични, не личат на други. Јас со години го користам Femme de Mont Blanc. Ретко сум расположена за него, затоа што е навистина специфичен, но кога сум - едноставно го обожавам. Штета што ретко се наоѓаат, во последно време ги немам забележано во Охрид. Еве го Femme de Mont Blanc
Барав баш оваков „некомерцијален„ парфем...за да не мирисам како секоја втора девојка (на сега актуелните парфеми пр. Lady million, Black Xs...). Сега му ја тестирам трајноста..уште и тоа ако ми се погоди..СУПЕРРР
Ми се допаѓа Оне Милион од Пако Рабане , и тој од Нина Ричи во форма на црвено јаболко незнам како се викаше , преубави се.
Јас колку што го памтам посветлиов, мириса по така тешко, не баш тешко но не и нежно, а црниов мене ми е преубав, нежно мириса и преубав ми е
Bчера го нарачав црниот незнам зашто ама бело-розевиот не ми оставил некој впечаток,затоа не можам да се сетам како мирисаше,само знам дека беше нешто слично на black xs
Волфче добро е што си го нарачала црниот . Без навреда ,black xs е супер ама сите ми мирисаат на тој . Добро е што си го одбрала другиот