Eдвај чекам да ми стигне најмногу ме иритира што во секоја продавница ми го нудат black xs колку е убав,младешки,бла бла инаку го најдов ова чудо вечерва,како што шетав,ама богами солено е
Cенза мене виолетовиов не ми се допага,многу задушливо ми мирисаше другиве незнам како мирисаат,но верувам givency е добар
До пред една недела го имав Absynthe од Christian Lacroix се додека не ми се скрши во ташна и сега од ташната цел стан ми мириса преубаво и каде и да отидам со ташната сите знаат да ми речат:"Леле колку убаво мирисаш а што парфем користиш?" а што е најтрагично јас сега го користам Diamond musk на Oriflame кој кога ќе излезеш од дома и исто како да не си ставила парфем.Затоа девојки ви го препорачувам Absynthe од Christian Lacroix-преубав е и доста долго мириса и кај и да е ќе си го порачам деновиве пак
^^ да да прекрасен е и многу долго трае, јас моментално го имам црвениот и сум презадоволна, сите ме прашуваат што парфем имам ставено некако необичен е, баш за ова време дчабоки ноти, не тешки а на крај освежително мириса!
долче и габана на ружи ми мириса на мене, ок од ружи и е не знам не ми се доопаѓа баш баш,мислам дека е за постари
jas sakam da go kupam Incandessence od Avon slusnav deka e mnogu ubav, ednas i go pomirisav i mi se dopadna [mod-kirilica:3dbyeo31][/mod-kirilica:3dbyeo31]
Овај парфем го имам користено и е преубав,ми беше поклон од бившиот и колку што знам околу 1800 денари е од Авон ама се исплати за тие пари
беше 150 долари,ако не го помешав со друга цена од друг парфем,или 100долари што по денари е 4000денари ке видам пак
Мајка ми си го зема Essense од La rive за 8 март ии прекрасно мириса. Само да не знае некој чија копија е овој парфем?