^^ Преубав е Багуфче, еден од моите најомилени. Едит: Од сите верзии на "Ange ou Demon", "Le secret" ми е најубав.
Бидејќи на повеќе наврати дискутиравме за парфемите на La Rive, чии мирисни ноти се многу успешни копии на познати парфеми, решив да прогуглам и да поставам список на сличните парфеми. Официјален список нема никаде. La Rive 2Love - Carolina Herrera CH La Rive 305femme - Carolina Herrera 212 La Rive Amore Di Fiore - Armani Mania La Rive Amore Di Notte - Armani Code La Rive Be my girl - D&G by femme La Rive Beauty you - ??? никако не можев да најдам La Rive Bueno - Bruno Banani Woman La Rive Colour - Hugo Boss Orange La Rive Cash Woman - Paco Rabanne Lady Million La Rive Donna (Donna Carina) - D&G Light Blue La Rive Donna the Best - D&G The One ; Channel Allure La Rive Fiori Di Larive - Flower by Kenzo La Rive Flame of Love - Hugo Boss Femme La Rive Forever woman - Versace Bright Crystal La Rive Have Fun - Escada Moon Sparkle La Rive Hello Woman - Davidoff Echo La Rive In Love - Dior J'adore La Rive Dream - Armani Diamonds La Rive Essence - Versace Versense La Rive for Amore - Lancome Tresor La Rive Pink - Lacoste Dream of Pink La Rive Sunny - Lacoste Touch of Sun La Rive Very me - Versace Versus Donna La Rive Instinct - Lacoste Inspiration La Rive My Best - Lacoste Dream of Pink La Rive Funky - Lacoste Touch of Spring ; Moschino Funny! La Rive Inspire - Hugo Boss Intense La Rive Aqua Di Fonte - Armani Aqua Di Gio La Rive Cool Grey - Armani City Glam La Rive Violet - Ck Euphoria La Rive for Woman - Lacoste pour Femme La Rive Look of Woman - Armani Idole d'Armani La Rive Love Dance - Escada Rockin Rio La Rive Madame in Love - Gucci Flora by Gucci La Rive Magic Girl - Escada Sunset Heat La Rive More Fun - Ferragamo Incanto Heaven La Rive Night Impression - Ck Obsession Night La Rive S.H.E. - Hugo Boss XX La Rive Spring Lady - Elizabeth Arden Green Tea La Rive Sweet Love - Hugo Boss Hugo Pure Purple La Rive Sweet Rose - Cacharel Amor Amor La Rive Sweet Kiss - Hugo Boss Deep Red La Rive Swing the Song - Estee Lauder Beyond Paradise La Rive Very Rose - Givenchy Very Irresistible La Rive Moe - Cacharel Noa La Rive Bravo Burano - Bruno Banani Woman Not for Everybody La Rive Bueno Sexy - Bruno Banani Limited ed. La Rive Chatte - Chanel No.5 La Rive Madame Isabelle - Chanel Coco Mademoiselle
Грл85 јас мислам јас и ти сме опседнати со парфеми знам дека си голем љубител Туку јас ке се стрелав зашто на мама не и реков да ми го пушти love dance-la riva,AMA сега знам дека е на ескада,проверив на ебај и цената му е 7-9 долари преефтино,Фала на информациите
Иииии поима сум немала за ова Јас го имам овој погоре Само брзо изветрејуваат. Ништо посебно не е. Има убав мирис, ама да трае подолго бар малку A сте ги користеле овие Економик? Еве и листата на парфеми http://www.ljeljatrade.co.rs/economic_parfemi.htm Мене мајка ми ми ги зима од некоја жена и за денска употреба се супер!!! И долго траат, јас сум задоволна за 150 денари се ТОП! А сум слушнала дека ги продаваат многу луѓе.
20 милилитри. Ама стварно се убавки, а и појаки се доста. Јас си ги купувам често и си менувам и ептен сум задоволна од сите. Си кажувам по списокот кој го сакам и си го добивам за неколку дена
Потврдувам дека парфемчињава Економик се супер. Јас ја користев копијата на Нина Ричи, доста траен парфем Во план сум да си нарачам уште.
Леле а јас и другаркиве купивме вакви економик, јас зедов Back xs, за 300 денари. Прилепска работа Ако најдам за 150 денари, ке си земам пак. Многу се трајни навистина, за тоа нема збор.
Еј и јас имам таков тетка ми ми го даде и е број 217-amа да ме убиеш не ми текнува како се вика,а е многу убав ..и трае
Еј и јас имам таков тетка ми ми го даде и е број 217-amа да ме убиеш не ми текнува како се вика,а е многу убав ..и трае
Има луѓе кои што се како дистрибутери, и од кај нив си земаш. Ние што зедовме од кај оваа, имаше 4 кутии полни со такви миривчиња да си одбереш кој го сакаш, без порачување одма ги купивме. Исто и еден од La Coste беше премногу убав, побарајте таков да мириснете од овие Економик.
Јас обично несакам благуњави парфеми, ама овој има некоја оштрина и покрај тоа што главната жичка му е блага. И мене ми се допаѓа, само што го претерав, треба малку да го одморам. За два месеци скоро цел го истрошив.
А каде можам да ги најдам и која цена??? Сакам да си го земам Bruno Banani, никаде не можам да го најдам оргиналот па ќе се задоволам со копија.
Hе го имам користено,ама ги имам euphoria и beauty,мислам Kалвин Kлајн немаат утка со парфеми,сите им се прекрасни,дури и на слепо би купила од нив,верувам дека е убав