Мене Bvlgari не ми се допаѓа.. Flora го имам дома, преубав е, долго трае, имам и комплименти доста добиено, но малце е јак и мислам дека повеќе одговара за во зима.. а за другиве не знам, ги немам помирисано..
да да, повеќе е за во зима тој парфем инаку долче и габана 50мл е 6000 во космо јаооо!!! ќе се онесвестев....ццц цениве се катастрофиииииии
La Rive Violet - Ck Euphoria (така го објаснивте, дека е копија) дали го има овој парфем по нашиве парфимерии и во која, како се движат цените??
До 1000 денари, пробај Криција,дали ќе ти се допадне Околку 700 денари мислам дека е. Можеш да побараш во парфимерија да ти ги покажат парфемите од Гош, има интересни. На Бенетон има убави парфеми околу 1000 денари. Лили Прун исто така можеш да го видиш дали ќе ти се допадне. Ако се сетам за други, ќе ти напишам.
Lily Prune e супер парфемче. Го имам користено и розевото и црвеното. Лично повеќе сум за розевото, понежно ми мириса. Инаку секаде е со различна цена, најефтино до сега, го имам во Тинекс купено, пред година дена.
Во Охрид има една парфимерија каде што ги продаваат посебно. 6 месеци го барав парфемот за другарка ми, и сега редовно го носат. Па ако си во можност,дојди Охрид и ќе си земиш колку што ти треба
^ love by lily prune розевкото е стварно убаво...го имав одамна и многу ми се допагаше..треба да си земам пак некој ден
Пошто мајками има парфимерија ... за роденден си искористив еден ваков версаше го обожавам ... ама сега ми е при крај дајте некој предлог и да не е мн скап
Ако добро ме држи меморијата 790 денари беше,а многу добар парфем(доколку си љубител на поблаги мириси)
Malizia Bon Bons ги видов вчера на Бит Пазар, на тезгите за козметика. 150 денари мислам беа Jaс си ги сакам C-Thru тоалетните води за секојдневна употреба. Зелениот е убав јакичок необичен. Розевиот е убав. Црниот има супер јак мирис за зимно време.
Јас кога би бирала помеѓу овие набројани, би го избрала овој. Многу ми се допаѓа и многу е траен, а мислам и дека е најскап
Јас пак се заљубив во Guilty - Gucci тој најнов што е сега аааааааааууууууууууу хахахахах ама пошто криза финансиска е си го купив од Рефан
девојки вчера купував парфеми за да им пуштам на сестри ми,и ги здогледав овие парфеми,го мириснав зелениот,ама носот ми беше измешан од миризби,ама имаше чудна миризба ама не ја памтам,а и ги имам видено на јутјуб за parfume picks многу ги фалат,ваши впечатоци? ги има некоја користено?