snegulka21 незнам како неможеш да го најдеш никаде.. јас двава ги видов во едно продавниче во Струга (значи ако го има во Струга сигурно го има и во Скопје и во другите градови), за смешна цена 150-200 денари, така нешто беа, инаку портокаловиот навистина е убав, а синиот воопшто не ми се допаѓа...
Изгледа парфемите не се донесени од Франција, а? Јас денес мириснав еден преубаво мирисаше а беше со смешна цена од 400 денари, си се изнапрскав од тестерот и ми траеше долгко, па планирам да го купам да го користам за преку ден, онака слатко мириса, баш како што сакам
Не не...дедо ми и баба ми ми го донесоа и тоа беше навистина добар парфем, оригиналот не можам да го најдам тука, ова што е 150 ден не е вистинскиот што го барам, Dolce i Gabana има по пазарине и по парфимерии за 200 денари ама тоа дефинитивно не е оргиналот...мислам јасно е ко ден
Ај нека ми е со среќа Gucci - Guilty )))))))))))) Ова е до сега е парфем кој најмногу одговара и на мојот темперамент и на мојот физикус и на мојата кожа секако ... Што е најважно, го забележувааааат. Многу се радуваммм
јас го имав плавиот од грција и тоа мислам дека од лидл беше ама го купив пред едно 5-6 год. и беше многу евтин.зашто тогаш бевме на екскурзија и знам со последните пари кога се враќавме го купив.
И овде кај нас има во парфимерии парфеми како Нина Ричи и слични, 50 милилитри-250 денари, јасно е дека не се оригинал Во Тедико го видов Плејбој со сјајче. Сакам да си го купам но некако парфемот не ми е за ова време баш, повеќе ми е за зимно време, а сјајчето добро е?
Како може да се стапи во контакт со таа жена..ако може зашто јас од кај сто ги купував тој 350 ми зимаже а стварно траат подолго од тие во refan...
^^ Јас си купувам парфеми од Економик..Ги имам Лејди Милион,Омниа и сл. Изненадувачки трајни... Ги купувам по 200 денари.
Да, имам користено од овие економикс, и паметам дека се убави и прилично трајни, ама ич не ми текнува од каде и колку пари. Инаку моментално го користам Ејнџелс енд демонс од Живанши. Не сакам ниту јаки, нити некои млитави парфеми, преферирам некоја средина да најдам нешто помеѓу.
Економик се викаат парфемите...уствари на шишенцето пишува така....и обично ги продаваат луге сто ги набавуваат од негде....ајде вик4е кажи од каде ги зимаш ти
Нејм, ја утна темата Инаку и мене ме интересира за овие парфемчињата Економик, како оди тоа со нив, колку итн?
^ Леле ја мислев темата се вика парфеми сега гледам имало тема машки парфеми.. сеа ке префрлам ова таму, фала